Regnskapsfører Molde: De 10 beste regnskapsførerne i 2023

Molde, ofte også kalt Rosenes By, er et perfekt sted å være regnskapsfører. Her er det nemlig mange unge og fremadstormende grundere. Om du er en grunder og leter etter regnskapsfører, så finnes det utallige alternativer. Det er dog ikke dermed sagt at alle er like gode, men i denne artikkelen skal vi hjelpe deg med å finne et regnskapsbyrå i Molde.

FÅ 3 TILBUD
Om vår vurdering

iRegnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

iRegnskap er ledende på regnskapsteknologi og fokuserer primært på å sette opp gode regnskapssystemer for bedre oversikt, og til stor tidsbesparelse for sluttbruker, i tillegg til personlig oppfølging og rådgivning.

 • Stiftet i 2012
 • 8 ansatte
 • Myrabakken 1, 6413 Molde
/5
/5
/5

BDO Molde

Google Icon

Ingen anmeldelser

BDO Molde en en verdifull samarbeidspartner for små og mellomstore bedrifter til store konsern. Selskapet er ledende innen regnskap, revisjon, rådgivning og advokattjenester og tilbyr solid kompetanse og nærhet for kundene sine.

 • Stiftet i 2005
 • 21 ansatte
 • Fannestrandvegen 125, 6419 Molde
/5
/5
/5

Dalsbø Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Dalsbø Regnskap AS holder til i Molde sentrum og i tillegg til regnskapsføring tilbyr de sine kunder økonomisk rådgivning som gjør hverdagen oversiktlig, forutsigbar og lønnsom.

 • Stiftet i 2017
 • 1 ansatte
 • Torget 4, 6413 Molde
/5
/5
/5

Accountor Molde

Google Icon

Ingen anmeldelser

Accountor Molde sitt avdelingskontor er en totalleverandør innen regnskap- og rådgivningstjenester. Accountor Molde kan bistå alle typer bedrifter, uavhengig av størrelse med stor yrkesintegritet og profesjonalitet.

 • Stiftet i 2008
 • 14 ansatte
 • Øvre veg 30, 6415 Molde
/5
/5
/5

Summeria AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Summeria AS er et autorisert regnskapsførerselskap midt i Molde sentrum som leverer komplette tjenester innen budsjett, regnskapsføring, lønn, og årsoppgjør for små- og mellomstore bedrifter.

 • Stiftet i 2018
 • 4 ansatte
 • Hamnegata 35, 6415 Molde
/5
/5
/5

Admento AS avd. Molde

Google Icon

Ingen anmeldelser

Admento AS avdeling Molde er en forgrening av den større Admento-gruppen, en komplett leverandør av regnskap, inkasso og økonomisk rådgivning. Avdelingen tilbyr stolt disse tjenestene i Molde og omegn.

 • Stiftet i 1995
 • 11 ansatte
 • Enenvegen 2A, 6416 Molde
/5
/5
/5

SpareBank1 Regnskapshuset avd. Molde

Google Icon

Ingen anmeldelser

SpareBank1 Regnskapshuset sin avdeling i Molde leverer profesjonelle lønn- og regnskapstjenester til små, mellomstore og store bedrifter med mottoet “Ingen er for store, ingen er for små”.

 • Stiftet i 1996
 • 29 ansatte
 • Fannestrandvegen 125, 6416 Molde
/5
/5
/5

Regn10 AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Regn10 AS holder til i Molde og leverer regnskapstjenester til bedrifter innen mange forskjellige bransjer. Regn10 AS sitter på mye kompetanse og nettverk og bistår gjerne med økonomisk rådgivning.

 • Stiftet i 2012
 • 7 ansatte
 • Fannestrandvegen 126, 6419 Molde
/5
/5
/5

Aktuelt Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Aktuelt Regnskap AS holder til på Averøy mellom Molde og Kristiansund og har stor kompetanse innenfor regnskap og lønn. Aktuelt Regnskap AS leverer også oversiktlige skybaserte regnskapstjenester for alle slags bedrifter.

 • Stiftet i 2008
 • 6 ansatte
 • Baseveien 15, 6530 Averøy
/5
/5
/5

Barsten regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Barsten Regnskap AS er et ambisiøst regnskapskontor og har sitt lokale i Molde. I tillegg til å være et investeringsselskap hjelper de bedrifter med regnskap og bedriftsrådgivning.

 • Stiftet i 1990
 • 7 ansatte
 • Hansbakken 1, 6411 Molde
/5
/5
/5

Først og fremst er det dog viktig å få en bakgrunn for hva en regnskapsfører gjør, og hvorvidt dette er oppgaver du kan gjøre selv i egen bedrift. Videre skal vi gå inn på hvor du kan finne et godt regnskapskontor, før vi til slutt informerer om kostnaden. Les videre om du er på utkikk etter en ny aktør for å gjøre ditt regnskap!

Oppgaver regnskapsfører utfører

Som nevnt i innledningen er det viktig å forstå seg på, i hvert fall noenlunde, hva en regnskapsfører gjør av forskjellige oppgaver. Dette er fordi mange tror at en grunder i for eksempel et enkelmannsforetak lett kan gjøre regnskapet på egenhånd. Etter å ha levd med denne tanke i mange måneder, så får en seg fort en smell og innser at en må lete etter et regnskapsbyrå.

Ethvert regnskapskontor kan nok fortelle om klienter som kommer inn rett før frister og er bekymret fordi regnskapet ikke er i orden. Det kreves tross alt autorisasjon fra Finanstilsynet for å føre regnskap for andre bedrifter i Norge, så det er ikke rart at grundere feiler. Selv om det er lovlig å gjøre regnskapet selv, så er det en for tøff prosess for de fleste.

Regnskapets konsept i seg selv, som er å føre inntekter og utgifter for å presentere nøkkeltall som overskudd/underskudd og driftsresultat er enkelt nok i seg selv. Allikevel kommer det mange andre arbeidsoppgaver med i denne prosessen, men også som et tillegg som regnskapsførere ofte gjør.

Kontakter du en regnskapsfører i Molde er det mest sannsynlig fordi du ønsker hjelp med å levere et årsregnskap. Her er det gjerne føring av bilag opp mot diverse kontoer som folk flest sliter med. Ethvert regnskapsbyrå sitter derimot på autoriserte regnskapsførere, slik at du kan være sikret at de finner frem til riktig konto i løpet av sekunder.

Videre kan en regnskapsfører også utføre prosesser som MVA-oppgaver og lønnskjøring. MVA kan være krevende i enkelte tilfeller, men enda verre er det med lønn. Her skal tross alt skattetrekk, feriepenger, arbeidsgiveravgift, trygdeavgift, og mange andre faktorer telles med. Papirarbeidet her er helt til å bli svimmel av, og det å finne et regnskapskontor er et mye bedre valg enn å gjøre denne oppgaven selv.

Kanaler for å finne regnskapsbyrå i Molde

Men hvor finner du egentlig en god regnskapsfører i Molde? Mange velger å se til sine referanser, da enten innad i bransjen, eller kanskje til og med familie og venner. Sistnevnte er et dårlig alternativ, først og fremst fordi familie og venner sjeldent kjenner fagstoffet, men også fordi de regnskapsførerne som de mener er gode ikke nødvendigvis er gode på ditt felt.

Derfor er det en bedre ide å spørre etter regnskapsførere innad i din bransje, men dette er ikke helt ideelt heller. Det samme gjelder den klassiske prosessen med å Google på for eksempel ”regnskapskontor nær meg”. Her tenker mange at de beste dukker opp øverst, men det er ingen automatikk i dette – om enn noe kan det hende at de beste ikke engang vises på de første sidene i ditt søk.

Hva er så da den beste kanalen for å finne en regnskapsfører i Molde? Det er nok liten tvil om at det beste alternativet her er å bruke en sammenligningsside. Dette er sider som sammenligner tjenester på diverse parametere, for deretter å anbefale disse videre til brukere – da helt gratis

Finner du en sammenligningsside for leveranse av regnskapstjenester, så kan du finne den beste regnskapsføreren i løpet av kort tid. Sammenligningssiden vil riktignok vise deg et par alternativer, men av et stort utvalg har du nå begrenset deg ned til en håndfull, og det ved gratis eksperthjelp.

Så mye koster det å fullføre et regnskap

Uansett hvem du velger til å gjøre ditt regnskap i Molde derimot, så er kostnaden noe du alltid må vurdere. Her vil det koste mer å velge et regnskapsbyrå over en individuell regnskapsfører, men samtidig kan det lønne seg med den ekspertisen som førstnevnte kan bidra med – blant annet om din bransje har kompliserte regler, eller om du opererer internasjonalt

Kostnaden avhenger også av hvor mange bilag din bedrift går gjennom i løpet av et år. En gjennomsnittlig grunder bedrift går kanskje gjennom noen hundre eller tusen bilag årlig. Er du til motsetning en nettbutikk, så kan disse telle både titalls og hundretusen i løpet av et år, slik at kostnaden av en regnskapsfører utvilsomt blir høyere.

For å minimere denne kostnaden, så er det et godt tips at du sorterer og organiserer bilag på egenhånd. Da sikrer du deg at ditt valg av regnskapsfører i Molde ikke blir unødvendig dyrt. For hvem ønsker vel å betale en autorisert regnskapsfører for å sitte og sortere dine kvitteringer etter datoer? Med andre ord har din egen innsats også en innvirkning på kostnaden av et regnskap.

Faktorer som hvor mye erfaring byrået har generelt, og hvor godt deres rykte er, har også innvirkning på prisen. Allikevel er ikke alltid disse faktorene i sterk sammenheng med gode resultater, så en bør ikke alltid fokusere for mye på disse i henhold til valget sitt.

Oppsummering

Enhver regnskapsfører i Molde har en travel hverdag. Det er nettopp fordi det er så mange aspirerende grundere her. Dersom du er en av de mange, og trenger hjelp med ditt regnskap, så er det mange råd du bør høre nærmere på.

For det første bør du ikke gjøre regnskapet selv, med mindre det er helt minimalt, og du bør se etter et regnskapsbyrå i dag. Se kriterier som deres erfaring på flere fronter, og ikke minst deres kostnad. Slik finner du på best mulig måte din regnskapsfører i Molde!

Fyll ut skjemaet på vår side for å bli kontaktet av 3 forskjellige regnskapsførere, naturligvis helt gratis og uforpliktende. Slik kan du best mulig sammenligne forskjellige tilbud.