Regnskapsfører Oslo: De 10 beste regnskapsførerne i 2021

Ser du etter en regnskapsfører i Oslo? Da finnes det over 100 forskjellige regnskapsførere å velge mellom. Å velge riktig kan bli avgjørende for bedriftens langsiktige suksess. Blant annet er det viktig å finne en regnskapsfører som har riktig type kompetanse. Samtidig er det mange andre faktorer som spiller inn, slik som pris, datasystemer og personlig kjemi.

FÅ 3 TILBUD

Riktigregnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Riktigregnskap AS har mer enn 20 års erfaring, og holder til sentralt på Økern. De fokuserer på digitalisering og skybaserte løsninger, med spisskompetanse innen Visma eAccounting og 24SevenOffice.

 • Stiftet i 1998
 • 7 ansatte
 • Økern Torgvei 1, 0580 Oslo
/5
/5
/5

AK Regnskapsservice

Google Icon

Ingen anmeldelser

AK Regnskapsservice holder til på Grefsen, hvor de tilbyr tjenester innenfor områdene; faktura, regnskap og lønn. I tillegg har de også spesialisert seg på regnskapssystemet Tripletex.

 • Stiftet i 2010
 • 7 ansatte
 • Frederik Glads gate 8A, 0482 Oslo
/5
/5
/5

M & N Regnskap DA

Google Icon

Ingen anmeldelser

M & N Regnskap DA holder til på Frogner i Oslo. På listen over deres kunnskapsområder finner man blant annet selskapsetablering, selvangivelse og regnskapsførsel for mange ulike bransjer.

 • Stiftet i 2008
 • 5 ansatte
 • Professor Dahls gate 18, 0353 Oslo
/5
/5
/5

Intunor AS Skøyen

Google Icon

Ingen anmeldelser

Intunor AS har 6 kontorer i Norge, og på Skøyen finner man et av dem. Bedriften er ledende aktør i landet innen autorisert regnskapsførsel, og tilbyr også personal- og finanstjenester.

 • Stiftet i 2008
 • 22 ansatte
 • Drammensveien 123, 0277 Oslo
/5
/5
/5

Digital Økonomi AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Digital Økonomi AS har hjulpet med regnskap i et mangfold av ulike bransjer, og utfører blant annet tjenester innen selskapsetablering, regnskap og rådgivning. Lokalet deres er på plass ved Høybråten i Oslo.

 • Stiftet i 2019
 • 3 ansatte
 • Karihaugveien 89, 1086 Oslo
/5
/5
/5

Athene Group

Google Icon

Ingen anmeldelser

Athene Group er på plass i Nydalen i Oslo, og utfører tjenester innen lønn, økonomi og system. Kundebasen deres strekker seg fra små- og mellomstore bedrifter til store internasjonale konsern.

 • Stiftet i 2010
 • Sandakerveien 138, 0484 Oslo
/5
/5
/5

Norus regnskapsbyrå AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Norus Regnskapsbyrå AS holder til på Teisen hvor de huser flere erfarne regnskapsførere. Kompetansen deres er bred, og dekker en rekke felt som skatt, internasjonal handel og jus.

 • Stiftet i 2014
 • 13 ansatte
 • Tvetenveien 30, 0666 Oslo
/5
/5
/5

VIEW Ledger AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

VIEW Ledger AS er stasjonert på Barcode i Oslo og har et stort mangfold av ansatte. Med høy kompetanse innen skybaserte systemløsninger arbeider de i hovedsak med mellomstore- til store bedrifter.

 • Stiftet i 2004
 • 147 ansatte
 • Dronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo
/5
/5
/5

Easy accounting AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Easy Accounting AS huser 6 ansatte på kontoret sitt ved Ensjø. De tilbyr regnskapstjenester til små- og mellomstore bedrifter, og er opptatt av å levere gode og rimelige tilbud til kundene sine.

 • Stiftet i 2013
 • 6 ansatte
 • Grenseveien 91, 0663 Oslo
/5
/5
/5

Effectus Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Effectus Regnskap AS holder til ved Høybråten i Oslo. De er opptatte av å bidra med lønnsomhet og effektivisering, og har kunnskap på de aller fleste områder innen regnskapsføring og regnskapsprogrammer.

 • Stiftet i 2011
 • 4 ansatte
 • Karihaugveien 89, 1086 Oslo
/5
/5
/5
regnskapsfører oslo

I prosessen med å velge riktig regnskapsfører er det en stor fordel å hente inn tilbud fra flere regnskapsførere som er interesserte i å samarbeide med nettopp din bedrift.

Hva er egentlig et regnskap?

Mange bedrifter har fantastiske ideer og vet godt hvordan en skal både innovere og markedsføre. Allikevel står mange helt blankt hva gjelder regnskap. Fra å føre ned fakturaer inn og ut, til å faktisk lage et helt regnskap er det en ganske lang vei. Så hva inneholder egentlig et regnskap?

Et regnskap er ganske enkelt forklart et regnestykke som sier noe om hvordan en bedrift gjør det i markedet. Her føres alle utgifter og inntekter ned, og et så kalt resultat fremvises på slutten av året. Det er mange grunner til at et firma fører et regnskap, og for de fleste er det tross alt også lovpålagt.

Det mest åpenbare grunnlaget for å føre et regnskap er å sørge for at selskapet har et skattegrunnlag. I Norge skal bedrifter skatte av sitt overskudd i løpet av regnskapsåret, og et vel ført regnskap gjør det enkelt både for selskapet og staten å finne ut av akkurat hvor mye selskapet skylder i skatt.

Dessuten er regnskapet også viktig i henhold til å for eksempel holde budsjettene som ble satt tidligere i året. Videre kan det også være en flott metode å presentere kvantitative resultater til potensielle investorer i fremtiden, da et regnskap er et offisielt dokument som fremviser blant annet omsetning og overskudd.

Oppgaver for regnskapsfører

Men hvordan føres egentlig et regnskap, og har en regnskapsfører også andre oppgaver? Går du inn på et hvilket som helst regnskapskontor i Oslo, så er sannsynligheten høy for at et regnskapsbyrå gjør en god del mer enn å bare føre regnskap. Det finnes nemlig også mange andre oppgaver for en regnskapsfører.

Hovedoppgaven er å føre årsregnskapet og næringsoppgaver eventuelt. Videre er mest sannsynlig den mest omfattende jobben en regnskapsfører har å holde orden på nemlig bilagene. I tillegg til fakturaer inn og ut av en bedrift, så kan det fort ende opp med en rekke kvitteringer. Enkelte bedrifter kan ha tusenvis av disse årlig!

Videre hjelper regnskapsførere som oftest med føring av MVA oppgaver. Flere regnskapskontor i Oslo bistår grundere og erfarne bedrifter med dette, simpelthen fordi få har hverken tid, ressurser, eller kunnskap til å sette seg inn i dette systemet. Da lønner det seg å la en regnskapsfører gjennomføre det.

En regnskapsfører sine oppgaver kan faktisk strekke seg så langt at han eller hun også fører lønn. I det hele tatt er oppgavene mange, og en slik ressurs kan være veldig fleksibelt for din bedrift. Enten du akkurat har startet, eller drevet i mange år, så bør du se etter en regnskapsfører i Oslo for å hjelpe deg med de ovennevnte oppgavene.

regnskap karl johan

Kan jeg gjøre regnskapet selv?

Det er naturlig som ny bedrift å tenke at en kan føre regnskapet selv for å spare penger. For enkeltmannsforetak som omsetter for under 50,000kr årlig og har få bilag kan dette være nyttig. Allikevel blir regnskapet fort ganske så komplisert når din bedrift begynner å vokse.

Ethvert regnskapsbyrå i Oslo kan fortelle deg at et AS er regnskapspliktig, og det kan være tøft når man driver en bedrift i vekst. Da er det ikke nødvendigvis mye tid til overs for å sette seg inn i de kompliserte reglene.

Selv om dagens regnskapsprogrammer gjør det enklere å føre regnskapet selv, så er det fortsatt lurt å konsultere med et regnskapskontor. Da er du sikret blant annet å unngå problemer med regnskapet og eventuelle bøter. Du bør derfor lete etter en regnskapsfører i Oslo i dag.

Finn ditt regnskapsbyrå i Oslo

Det finnes mange regnskapsbyrå i Oslo, slik at det i dag nærmest er som en jungel å se gjennom alle alternativene. Dermed kan det være vanskelig å bestemme seg for hvem en skal velge. Det aller viktigste i ditt valg er mest sannsynlig hverken gode referanser eller populære regnskapsbyrå.

I stedet er det viktig at du finner en regnskapsfører som først og fremst kjenner til din bransje, slik at regnskapet går unna raskt og smidig. Dessuten, å finne en regnskapsfører i Oslo er praktisk dersom du også driver fra byen – da du mye enklere kan arrangere møter vedrørende regnskapet.

Mange kanaler kan benyttes i jakten på et regnskapsbyrå. Telefonkatalogen er utdatert, og du kan finne så ufattelig mye bedre info på nett. Allikevel vil mest sannsynlig det å søke etter begreper slik som ”regnskapsfører i Oslo” eller ”regnskapsbyrå i Oslo” for eksempel kun vise de som er best på SEO.

Du vil tross alt ha de byråene som er best på regnskap, og ikke noen som gjør jobben halvveis. Derfor bør du velge uavhengige sammenligningssider som finner frem til de beste alternativene. Da kan du segmentere på geografisk lokasjon, og påfølgende finne anbefalte regnskapsbyrå i Oslo. Det gjør letejakten mye raskere, enklere, og gir ikke minst et bedre resultat!

Oppsummering

Regnskapet kan by på mange utfordringer, og med mindre du bare driver et lite firma som for eksempel et enkeltmannsforetak, så er sannsynligheten stor for at du mest sannsynlig vil ønske å hyre inn en regnskapsfører. I dag er det mange nye bedrifter som stadig entrer markedet i Norges hovedstad og ser etter regnskapsførere.

Disse bugner det simpelthen over av, slik at valget kan være tøft. Velger du derimot å benytte deg av en sammenligningsside, så kan du finne et regnskapsbyrå i Oslo i løpet av få minutter. Da får du hjelp med årsregnskap, bilag, MVA-oppgaver, lønnskjøring, og mye mer. Dermed kan du heller fokusere på det du er best til!