Regnskapsfører Oslo: De 10 beste regnskapsførerne i 2024

Ser du etter en regnskapsfører i Oslo? Da finnes det over 100 forskjellige regnskapsførere å velge mellom. Å velge riktig kan bli avgjørende for bedriftens langsiktige suksess. Blant annet er det viktig å finne en regnskapsfører som har riktig type kompetanse. Samtidig er det mange andre faktorer som spiller inn, slik som pris, datasystemer og personlig kjemi.

FÅ 3 TILBUD
Om vår vurdering

Synega Regnskap AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2020
 • Tordenskiolds gate 6, 0160 Oslo

Riktigregnskap AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 1998
 • 7 ansatte
 • Økern Torgvei 1, 0580 Oslo

AK Regnskapsservice

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2010
 • 7 ansatte
 • Frederik Glads gate 8A, 0482 Oslo

M & N Regnskap DA

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2008
 • 5 ansatte
 • Professor Dahls gate 18, 0353 Oslo

Intunor AS Skøyen

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2008
 • 22 ansatte
 • Drammensveien 123, 0277 Oslo

Digital Økonomi AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2019
 • 3 ansatte
 • Karihaugveien 89, 1086 Oslo

Athene Group

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2010
 • Sandakerveien 138, 0484 Oslo

Norus regnskapsbyrå AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2014
 • 13 ansatte
 • Tvetenveien 30, 0666 Oslo

VIEW Ledger AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2004
 • 147 ansatte
 • Dronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo

Easy accounting AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2013
 • 6 ansatte
 • Grenseveien 91, 0663 Oslo

Effectus Regnskap AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2011
 • 4 ansatte
 • Karihaugveien 89, 1086 Oslo

Unikum Regnskap AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2018
 • 5 ansatte
 • Nedre Slottsgate 15, 0157 Oslo
regnskapsfører oslo

  I prosessen med å velge riktig regnskapsfører er det en stor fordel å hente inn tilbud fra flere regnskapsførere som er interesserte i å samarbeide med nettopp din bedrift.

  Hva er egentlig et regnskap?

  Mange bedrifter har fantastiske ideer og vet godt hvordan en skal både innovere og markedsføre. Allikevel står mange helt blankt hva gjelder regnskap. Fra å føre ned fakturaer inn og ut, til å faktisk lage et helt regnskap er det en ganske lang vei. Så hva inneholder egentlig et regnskap?

  Et regnskap er ganske enkelt forklart et regnestykke som sier noe om hvordan en bedrift gjør det i markedet. Her føres alle utgifter og inntekter ned, og et så kalt resultat fremvises på slutten av året. Det er mange grunner til at et firma fører et regnskap, og for de fleste er det tross alt også lovpålagt.

  Det mest åpenbare grunnlaget for å føre et regnskap er å sørge for at selskapet har et skattegrunnlag. I Norge skal bedrifter skatte av sitt overskudd i løpet av regnskapsåret, og et vel ført regnskap gjør det enkelt både for selskapet og staten å finne ut av akkurat hvor mye selskapet skylder i skatt.

  Dessuten er regnskapet også viktig i henhold til å for eksempel holde budsjettene som ble satt tidligere i året. Videre kan det også være en flott metode å presentere kvantitative resultater til potensielle investorer i fremtiden, da et regnskap er et offisielt dokument som fremviser blant annet omsetning og overskudd.

  Oppgaver for regnskapsfører

  Men hvordan føres egentlig et regnskap, og har en regnskapsfører også andre oppgaver? Går du inn på et hvilket som helst regnskapskontor i Oslo, så er sannsynligheten høy for at et regnskapsbyrå gjør en god del mer enn å bare føre regnskap. Det finnes nemlig også mange andre oppgaver for en regnskapsfører.

  Hovedoppgaven er å føre årsregnskapet og næringsoppgaver eventuelt. Videre er mest sannsynlig den mest omfattende jobben en regnskapsfører har å holde orden på nemlig bilagene. I tillegg til fakturaer inn og ut av en bedrift, så kan det fort ende opp med en rekke kvitteringer. Enkelte bedrifter kan ha tusenvis av disse årlig!

  Videre hjelper regnskapsførere som oftest med føring av MVA oppgaver. Flere regnskapskontor i Oslo bistår grundere og erfarne bedrifter med dette, simpelthen fordi få har hverken tid, ressurser, eller kunnskap til å sette seg inn i dette systemet. Da lønner det seg å la en regnskapsfører gjennomføre det.

  En regnskapsfører sine oppgaver kan faktisk strekke seg så langt at han eller hun også fører lønn. I det hele tatt er oppgavene mange, og en slik ressurs kan være veldig fleksibelt for din bedrift. Enten du akkurat har startet, eller drevet i mange år, så bør du se etter en regnskapsfører i Oslo for å hjelpe deg med de ovennevnte oppgavene.

  regnskap karl johan

  Kan jeg gjøre regnskapet selv?

  Det er naturlig som ny bedrift å tenke at en kan føre regnskapet selv for å spare penger. For enkeltmannsforetak som omsetter for under 50,000kr årlig og har få bilag kan dette være nyttig. Allikevel blir regnskapet fort ganske så komplisert når din bedrift begynner å vokse.

  Ethvert regnskapsbyrå i Oslo kan fortelle deg at et AS er regnskapspliktig, og det kan være tøft når man driver en bedrift i vekst. Da er det ikke nødvendigvis mye tid til overs for å sette seg inn i de kompliserte reglene.

  Selv om dagens regnskapsprogrammer gjør det enklere å føre regnskapet selv, så er det fortsatt lurt å konsultere med et regnskapskontor. Da er du sikret blant annet å unngå problemer med regnskapet og eventuelle bøter. Du bør derfor lete etter en regnskapsfører i Oslo i dag.

  Finn ditt regnskapsbyrå i Oslo

  Det finnes mange regnskapsbyrå i Oslo, slik at det i dag nærmest er som en jungel å se gjennom alle alternativene. Dermed kan det være vanskelig å bestemme seg for hvem en skal velge. Det aller viktigste i ditt valg er mest sannsynlig hverken gode referanser eller populære regnskapsbyrå.

  I stedet er det viktig at du finner en regnskapsfører som først og fremst kjenner til din bransje, slik at regnskapet går unna raskt og smidig. Dessuten, å finne en regnskapsfører i Oslo er praktisk dersom du også driver fra byen – da du mye enklere kan arrangere møter vedrørende regnskapet.

  Mange kanaler kan benyttes i jakten på et regnskapsbyrå. Telefonkatalogen er utdatert, og du kan finne så ufattelig mye bedre info på nett. Allikevel vil mest sannsynlig det å søke etter begreper slik som ”regnskapsfører i Oslo” eller ”regnskapsbyrå i Oslo” for eksempel kun vise de som er best på SEO.

  Du vil tross alt ha de byråene som er best på regnskap, og ikke noen som gjør jobben halvveis. Derfor bør du velge uavhengige sammenligningssider som finner frem til de beste alternativene. Da kan du segmentere på geografisk lokasjon, og påfølgende finne anbefalte regnskapsbyrå i Oslo. Det gjør letejakten mye raskere, enklere, og gir ikke minst et bedre resultat!

  Oppsummering

  Regnskapet kan by på mange utfordringer, og med mindre du bare driver et lite firma som for eksempel et enkeltmannsforetak, så er sannsynligheten stor for at du mest sannsynlig vil ønske å hyre inn en regnskapsfører. I dag er det mange nye bedrifter som stadig entrer markedet i Norges hovedstad og ser etter regnskapsførere.

  Disse bugner det simpelthen over av, slik at valget kan være tøft. Velger du derimot å benytte deg av en sammenligningsside, så kan du finne et regnskapsbyrå i Oslo i løpet av få minutter. Da får du hjelp med årsregnskap, bilag, MVA-oppgaver, lønnskjøring, og mye mer. Dermed kan du heller fokusere på det du er best til!

  Få svar på vanlige spørsmål om å finne regnskapsfører i Oslo

  Meldingsboble
  Hvordan finner jeg beste regnskapsfører i Oslo?

  Du kan starte med å spørre venner og bekjente om de har noen anbefalinger eller du kan søke på internett etter regnskapsførere i Oslo. Den enkleste og raskeste måten er imidlertid å bruke en anbudstjeneste for regnskapsførere. Når du har funnet noen mulige kandidater, kan det være lurt å gjøre litt research for å se hvilken av dem som er best egnet for dine behov.

  Meldingsboble
  Hvordan velger jeg riktig regnskapsfører for min bedrift?

  Det er viktig å finne en regnskapsfører som du føler deg komfortabel med og som du stoler på. Du bør også vurdere hvor mye erfaring de har og hvilke tjenester de tilbyr. De bør ha relevant kunnskap om din type virksomhet. Det er en god idé å sammenligne priser fra flere forskjellige regnskapsførere før du velger den som passer best for deg.

  Meldingsboble
  Hvor mye koster det å bruke regnskapsfører i Oslo?

  Prisen på lokal regnskapsfører kan variere noe, avhengig av hvilken type tjenester du trenger og hvilken erfaring regnskapsføreren har. Du bør imidlertid ikke velge en regnskapsfører basert utelukkende på prisen. Det er verdt å ta seg tid til å finne en dyktig og erfaren lokal regnskapsfører som kan tilby kvalitetstjenester til en konkurransedyktig pris.

  Meldingsboble
  Hvor ofte trenger jeg å bruke en regnskapsfører?

  Om du har et lite selskap med et veldig enkelt regnskap, så trenger du kanskje bare en regnskapsfører nå og da for å få hjelp til spesielle oppgaver. Kanskje det holder å få noen til å se over bokføringen årlig for å sjekke at alt er korrekt? Du kan også få en fast avtale med en ekstern regnskapsfører. For eksempel, du kan fakturere og sende inn bilag mens de bokfører regelmessig etter gjeldende lover og regler. Dette er spesielt nyttig for bedrifter som vokser raskt, eller for bedrifter med komplekse regnskap.

  Meldingsboble
  Hvor ofte bør jeg oppdatere regnskapet til bedriften?

  Bedriftsregnskapet bør oppdateres annenhver måned eller kvartalsvis, avhengig av hvor komplekst det er og hvor ofte du betaler merverdiavgift. Hvis du har mange bilag og transaksjoner, mange ansatte eller andre forhold som kan påvirke ditt regnskap, kan det være lurt å oppdatere det fortløpende.