Regnskapsfører Fredrikstad: 10 beste regnskapsførerne i 2024

Jakten på en regnskapsfører er noe de aller fleste bedrifter vil sette i gang på ett eller annet tidspunkt. Om du ser etter en regnskapsfører i Fredrikstad for eksempel, så vil du her ha mange gode alternativer å velge i. Denne gamle norske byen byr på mange gode regnskapsbyråer som du kan velge mellom.

FÅ 3 TILBUD
Om vår vurdering

Smart Økonomi AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2014
 • 4 ansatte
 • Pancoveien 24, 1624 Gressvik

Cirrus Regnskap AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2018
 • 8 ansatte
 • Kråkerøyveien 2 B, 1671 Kråkerøy

K.I Regnskap AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2009
 • 9 ansatte
 • Gamle Kirkevei 49, 1617 Fredrikstad

ECIT Viken AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2006
 • 27 ansatte
 • Jens Wilhelmsens gate 3, 1671 Kråkerøy

WiCan Regnskap AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2004
 • 9 ansatte
 • Gamle Beddingvei 21, 1671 Kråkerøy

Azets Fredrikstad

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 1995
 • 27 ansatte
 • Dikeveien 16, 1661 Rolvsøy

Resultat Regnskap AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2014
 • 7 ansatte
 • Rolvsøyveien 201, 1617 Fredrikstad

Ann Lisbeth Eriksen Alfa Regnskap

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 1995
 • 1 ansatte
 • Søndre Skrellen 12, 1613 Fredrikstad

Gd Konsult Gerhard Danielsen

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 1995
 • 1 ansatte
 • Storveien 77, 1621 Gressvik
bilde

  Går du inn i et hvilket som helst regnskapsbyrå i Fredrikstad kan det derimot virke ganske likegyldig hvilket alternativ du går for. For den utenforstående er det nemlig en gjeng med tallknusere og autorisering fra staten som sitter bak pulten. For andre igjen er det å bare finne en regnskapsfører så vanskelig å forstå seg på at en bare ender opp med å gjøre det selv!

  Er det lov å føre regnskap selv?

  Om en ender opp med å gjøre regnskap selv, i stedet for å starte jakten på en regnskapsfører i Fredrikstad, så er det unektelig mange spørsmål en må stille seg selv. Det aller første er ganske enkelt, og det er hvorvidt det faktisk er lov å gjøre regnskapet egenhånd. Dette er det mange grundere som ikke er helt sikre på.

  Det korte svaret er at det er lov, men naturligvis innenfor noen rammer. Om du er daglig leder i et aksjeselskap, så kan du ganske så enkelt føre regnskapet ditt selv. Allikevel har du ingen makt eller en gang lov til å føre regnskapet for andre bedrifter – det er nemlig dette som krever en så kalt autorisasjon.

  En autorisert regnskapsfører er en regnskapsfører som har utdanningen og praksisen som denne tittelen krever. Kort og godt betyr det egentlig bare at regnskapsføreren vil utføre jobben etter den standarden du som kunde forventer. Velger du å lete blant regnskapskontor, så vil du fort se at det ikke er lov å drive uten autorisasjon i denne bransjen.

  Kort oppsummert er det altså lov å føre regnskap for sin egen drift, men dersom du skal føre for andre, så trenger du autorisasjon. Denne autorisasjonen, som tar flere år å oppnå, viser derimot hvilken ekspertise dette markedet krever. Det er på bakgrunn av denne at det kan være fornuftig å se til et regnskapsbyrå i Fredrikstad for å ta seg av dine oppgaver.

  Hvorfor velge regnskapsbyrå?

  Det er nemlig langt i fra enkelt å utføre et regnskap, selv med den programvaren som har kommet innenfor feltet de senere årene. For en nybegynner hjelper programvaren noe, men en må fortsatt sette seg inn i ganske så kompliserte systemer. De fleste driver en drift der det lønner seg å la proffene ta seg av regnskapet!

  Det vil si, dersom en kan produsere mer inntekt på den tiden det tar en å fullføre regnskapet, enn det som det koster å la et regnskapsbyrå gjøre oppgavene, så bør en heller velge et regnskapsbyrå enn å ta seg av disse arbeidsoppgavene på egenhånd. Da lønner det seg rett og slett matematisk sett å investere i en regnskapsfører, og bedre grunnlag for avgjørelser kan en tross alt ikke få.

  Hva gjelder valget mellom en individuell regnskapsfører og et regnskapsbyrå, så er det viktig å ikke glemme hvilken kompetanse et byrå med flere regnskapsførere kan gi din bedrift. Naturligvis koster det en god del mer, men dersom din bedrift støter på komplikasjoner som en enkelt regnskapsfører ikke har kompetanse på, så kan byrået tross alt bare hente inn en annen regnskapsfører på saken.

  Viktige faktorer for vurdering

  Når du skal velge deg ut et regnskapsbyrå er det mange faktorer som bør inkluderes i vurderingen. Alt fra hvorvidt det er en regnskapsfører i Fredrikstad eller utenbys, hvor gode kvalifikasjonene er, deres kjennskap til din bransje, og ikke minst pris er alle viktige faktorer som du må ta med i din vurdering.

  Først og fremst bør du se etter et regnskapsbyrå som har erfaring fra din bransje. Dette vil gjøre samarbeidet utrolig mye mer effektivt, da regnskapsføreren her faktisk vil vite hva de holder på med. Videre er også generell erfaring viktig for god kvalitet, og denne erfaringen kan du vanligvis se på regnskapsbyrået sine hjemmesider.

  Med mange regnskapskontor i Fredrikstad, så kan du også forvente deg et ganske vidt spenn i priser blant disse regnskapsførerne. Det lønner seg dermed å investere god tid i å sammenligne prisen på de forskjellige tjenestene. Det er ikke alltid slik at pris bør ha så mye å si, men spesielt når en er grunder, så har en ikke alltid råd til det dyreste og beste.

  Her finner du de beste regnskapsførerne

  For å finne de beste regnskapsførerne er det viktig å ha et godt utvalg av alternativer. Det vil si, du ønsker nok å se alle de tilgjengelige regnskapsførerne i byen. Her er det fort gjort å tenke at om du søker ”regnskapsfører i Fredrikstad”, eller lignende i en søkemotor slik som Google, så vil du få gode resultater.

  Selv om du her vil få opp en haug med regnskapsbyrå i Fredrikstad, så står du ovenfor en ekstremt stor oppgave med å filtrere ut de beste fra denne mengden. Da er det bedre å la en sammenligningsside ta seg av denne jobben. De filtrerer nemlig ut de beste alternativene, for deretter å presentere en håndfull til deg som bruker.

  Da slipper du å se gjennom uaktuelle alternativer, og du kan først gjøre research når du kun har anbefalte tjenester for hånden. Merk at sammenligningssider er upartiske, slik at om du leter etter regnskapsfører i din by, så er dette alternativet perfekt for deg.

  Oppsummering

  Skal du finne deg et regnskapsbyrå i Fredrikstad, så er det mye du skal tenke på. Et valg av regnskapsfører er viktig først og fremst fordi det er en stor investering. Dette er riktignok en investering som er verdt det for de fleste bedrifter, men en ønsker fortsatt å finne en god og ikke minst naturlig match selvfølgelig.

  Benytter du deg av kontakter innad i bransjen, og helst en sammenligningsside, så kan du finne et regnskapskontor nær deg relativt hurtig. Da kan du etterlate de vanskelige oppgavene til tallknuserne!

  Fyll ut skjemaet på vår side så vil si sette deg i kontakt med 3 forskjellige regnskapsførere nær deg, som du helt uforpliktende kan sammenligne og vurdere om oppfyller dine krav.