Regnskapsfører Kristiansand: 10 beste regnskapsførerne i 2024

Enten du akkurat har startet for deg selv, eller kanskje til og med drevet en god stund, så er søken etter en god regnskapsfører viktig. Leter du for eksempel etter regnskapsfører i Kristiansand, så er det mer enn nok av alternativer å velge mellom. Det betyr at du får gunstige vilkår når du går inn i en samtale om hjelp.

FÅ 3 TILBUD
Om vår vurdering

Vital Regnskap

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2015
 • 3 ansatte
 • Østerveien 30 B, 4631 Kristiansand S

Styringsgruppen Regnskap

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2012
 • 13 ansatte
 • Skippergata 13-17, 4611 Kristiansand S

Merkantil service

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 1969
 • 63 ansatte
 • Kongens gate 14, 4610 Kristiansand S

Viego Regnskap

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2005
 • 13 ansatte
 • Markens gate 5, 4610 Kristiansand S

Knif regnskap

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2006
 • 31 ansatte
 • Bergtoras vei 120, 4633 Kristiansand S

BDO Kristiansand

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 1995
 • 36 ansatte
 • Tangen 8, 4608 Kristiansand S

Multi Regnskap

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 1995
 • 13 ansatte
 • Fiskåveien 4, 4621 Kristiansand S

Pluss-Økonomi AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2006
 • 24 ansatte
 • Kirkegata 25, 4612 Kristiansand

Aider avd. Kristiansand

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 1995
 • 14 ansatte
 • Skippergata 3-5, 4 etg

Regnskaps Companiet AS

Ingen anmeldelser

 • Stiftet i 2017
 • 18 ansatte
 • Kartheia 3, 4626 Kristiansand S
bilde

  For hjelp er noe du mest sannsynlig trenger til regnskapet, og som også ganske sannsynlig lønner seg for deg. En har muligheten til å gjøre regnskapet selv, men det er nok et bedre alternativ å se etter et regnskapsbyrå i Kristiansand. Hvor begynner du letejakten etter en regnskapsfører?

  Byrå vs Individuell regnskapsfører

  Det første du bør bestemme deg for er hvorvidt du ønsker å gå for en individuell regnskapsfører eller et regnskapsbyrå. Begge har autoriserte regnskapsførere i sin stab, men sistnevnte bærer nok noe mer tyngde. Om din bedrift for eksempel opererer internasjonalt, eller med komplekse reguleringer og lover, så kan sistnevnte lønne seg.

  Dette stammer fra det faktum at et regnskapsbyrå kan dra inn et bredt spenn av kunnskap rundt problemstillingene du møter på. Kanskje finner du en regnskapsfører i Kristiansand som er meget dyktig på det han gjør, men som kun kjenner til enkelte bransjer eller reguleringene som gjelder innenfor Norges grenser.

  Husk derimot på at et regnskapsbyrå nok er noe dyrere til tider, men det kan samtidig betale seg dersom du for eksempel er disiplinert på å sortere bilag og levere organiserte utkast til regnskapet. Uansett vil du neppe ønske å være i kontakt med flere byråer og regnskapsførere på en gang, så noen ganger kan det være gunstig å bare velge regnskapsbyrå med en gang.

  Velg regnskapsbyrå basert på disse faktorene

  Som nevnt ovenfor er det altså mange faktorer du skal basere ditt valg på. Dette kan være vanskelig å sortere, spesielt med tanke på den jungelen av alternativer som befinner seg der ute. Før du derfor setter deg ned med faktorene for valg, så lønner det seg alltid å sile ut de mindre attraktive alternativene, slik at du kun sitter igjen med de beste.

  Dette kan du gjøre mellom en så kalt sammenligningsside. I stedet for å søke på begrep slik som ”regnskapsbyrå Kristiansand”, så kan du nemlig finne en enkelt side som gir deg kun de beste alternativene i byen, og det gjennom en upartisk vurdering.

  Når du har disse byråene samlet sammen i en liste, så er det på tide å gjøre litt egen research. Her kan det lønne seg å kontakte byråene direkte, selv om mange også har gode nettsider. Spør om byrået har god erfaring med din bransje, og om de vet om de komplekse reguleringene du opplever.

  Vær også sikker på å gjøre deg bekjent med deres erfaring med internasjonale regler dersom din bedrift også driver utenfor Norge. Dette er ofte det poenget flest regnskapskontor i Kristiansand må gi seg på, slik at du her nok luker ut endel forskjellige alternativer fra din liste.

  Sist men ikke minst kan det være lurt å få en oversikt over prisen. Selv om prisen riktignok ikke er alt hva gjelder regnskapsbyråer, og et godt alternativ her kan spare deg for penger, så skal du ikke la et byrå ta seg mer betalt enn et jevngodt alternativ. En sammenligningsside gir deg derimot her en ganske så klar oversikt.

  Vi hjelper deg å finne rett regnskapsfører

  Få tilbud fra 3 flinke leverandører. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

  Ikke vær redd for å bytte regnskapsfører

  Etter å ha gått gjennom alternativene dine grundig, så kan du først og fremst velge en prøvetime eller så kalt konsultasjon med en regnskapsfører i Kristiansand. Dette lar deg ofte se, i en time med gratis gjennomgang, hvor godt du kommer overens med regnskapsfører og om du stoler på at de kan ta seg av ditt papirarbeid.

  Det er tross alt snakk om mye penger på spill for majoriteten av bedrifter, og derfor er det viktig at en velger riktig regnskapsfører blant de mange alternativene. Et valg er derimot ikke for evig, og det er lov til å bytte til et annet regnskapskontor i Kristiansand om ønskelig. Det er heller ikke en prosess som er så vanskelig som mange tror.

  Dersom du i dag ønsker å bytte til en annen regnskapsfører, så kan du enkelt og raskt bytte ved å informere både din gamle regnskapsfører og den nye. Den gamle vil da overføre regnskapet og alle dokumenter til ditt nye valg, og dermed kan du starte en helt ny opplevelse raskt og smertefritt.

  Slik finner du riktig valg

  Vi har allerede gjennomgått mange faktorer som er viktige å basere sitt valg på, og hvordan en kan bytte til et annet regnskapskontor i Kristiansand om en ikke blir fornøyd. Det er allikevel viktig å vite akkurat hvordan en kan finne de riktige valgene når en er på utkikk etter et regnskapsbyrå.

  Nøkkelen her er å tenke litt utenfor boksen. Kjenner du noen i din bransje, eller kanskje nærliggende bransjer, som du virkelig stoler på at har ting på stell, så kan du spørre dem om anbefalinger til regnskapsførere. Du kan også gjøre søket selv over Google dersom dette er ønskelig, med fraser slik som ”regnskapsfører Kristiansand”.

  Allikevel vil dette ta lang tid, og som nevnt tidligere er det beste alternativet nesten alltid sammenligningssider. Dette kutter letejaktens ofte lange perioder og bruken av unødvendige ressurser. Sammenligningssider filtrerer tross alt ut kun de beste alternativene, og dette blir du tilbudt helt gratis.

  Oppsummering

  Ønsker du å starte et samarbeid med et regnskapsbyrå i Kristiansand, så er det gode nyheter for deg. Du trenger ikke lenger lete febrilsk i telefonboka etter alternativer. I dag kan du nemlig benytte deg av en så kalt sammenligningsside, der du kan se akkurat hvilke alternativer som passer deg best.

  Velg mellom byrå og individuell regnskapsfører, og se etter kriterier slik som tidligere erfaring innen din bransje, erfaring på internasjonalt nivå, og mer. Uansett, spar penger på å sortere og organisere bilag selv. Med alt dette ferskt i minnet bør du ganske enkelt kunne finne en regnskapsfører som kan hjelpe deg med dine daglige oppgaver!

  Få svar på vanlige spørsmål om å finne regnskapsfører i Kristiansand

  Meldingsboble
  Hvor finner jeg en god regnskapsfører i Kristiansand?

  Det er mange måter å finne en god regnskapsfører på. Du kan for eksempel spørre familie, venner og bekjente om de har noen anbefalinger. Du kan også sjekke ut anmeldelser på nett for å se hvilke regnskapsførere som er populære i Kristiansand-området. Den beste måten er imidlertid å be om tilbud fra minst tre ulike regnskapsførere samtidig via en anbudstjeneste. Du sparer mye tid og krefter på den måten.

  Meldingsboble
  Hvor mye koster en lokal regnskapsfører?

  Det er svært viktig å spørre om prisen når du begynner å sammenligne tilbud fra ulike regnskapsførere. Noen regnskapsførere tar betalt per time, men noen kan også be om en fastpris per måned eller per oppgave. Du bør ta hensyn til hvor mye arbeid du trenger regnskapsføreren til å gjøre for deg og sammenligne prisene ut fra det. Husk at det ikke alltid er den dyreste regnskapsføreren som er den beste – se heller på anmeldelser og referanser før du tar en endelig beslutning.

  Meldingsboble
  Hva slags tjenester kan jeg forvente fra en lokal regnskapsfører?

  De fleste regnskapsførere i Kristiansand tilbyr et bredt utvalg av tjenester som inkluderer rådgivning, bokføring, budsjettering, skatt, merverdiavgift og mye mer. Du bør alltid be om en komplett liste over tjenester før du bestemmer deg for hvilke du vil ha. Det er altså mulig å sette vekk hele eller deler av jobben. I dag finnes det mange regnskapsbyråer som tilbyr skreddersydde tjenester for bedrifter i alle størrelser. Husk at det er viktig å føle deg komfortabel med regnskapsføreren din, slik at du kan ha et godt og langvarig samarbeid.

  Meldingsboble
  Må jeg bruke en lokal regnskapsfører fra Kristiansand?

  I dag kan du ha en regnskapsfører som bor i andre enden av landet, dersom du ønsker det. Så lenge du bruker et skybasert regnskapsprogram, så trenger du bare tilgang til internett for å kunne samarbeide med regnskapsføreren din.  Det er derfor ikke nødvendig å bo i nærheten av hverandre, men det kan være en fordel dersom du ønsker å ha fysiske møter med regnskapsføreren din.