Regnskapsfører Sandefjord: 10 beste regnskapsførerne i 2023

Har du akkurat startet opp en bedrift og ønsker å finne en regnskapsfører nær deg? Eller kanskje du har drevet i mange år og nå ønsker å bytte ut regnskapsfører din? Uansett vil vi i denne artikkelen gå gjennom hvordan du enklest starter letejakten, hvor mye du bør betale for et regnskapsbyrå, og en rekke andre kriterier for ditt valg.

FÅ 3 TILBUD
Om vår vurdering

Topconsult AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

TopConsult AS holder til i Sandefjord sentrum. I tillegg til å utføre tradisjonelle regnskapstjenester for sine kunder, er de også opptatt av å hjelpe dem på andre områder som økonomisk rådgivning. 

 • Stiftet i 1984
 • 5 ansatte
 • Landstads gate 27, 3210 Sandefjord
/5
/5
/5

Master Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Master Regnskap AS har kontor på arenaen til Sandefjord Fotball sin hjemmebane. Kompetansen deres er bred, og dekker en rekke områder som revisjon, regnskap og finans.

 • Stiftet i 2002
 • 19 ansatte
 • Nygårdsveien 84, 3221 Sandefjord
/5
/5
/5

Miki Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Miki Regnskap AS er et lokalt regnskapsbyrå som holder til ved Sandefjord Gjestehavn. De utfører tradisjonelle regnskapstjenester til en rekke bransjer, hvor spisskompetansen ligger på blant annet eiendoms- og serveringsbransjen.

 • Stiftet i 2002
 • 12 ansatte
 • Thor Dahls gate 1-3, 3210 Sandefjord
/5
/5
/5

Accosta AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Accosta AS sitt kontor er på plass ved Hystadåsen, litt utenfor Sandefjord sentrum. De utfører blant annet tjenester som budsjettering, nyetablering og lønnskjøring, i tillegg til vikar- og bemanningstjenester.

 • Stiftet i 2017
 • 1 ansatte
 • Soleveien 56, 3209 Sandefjord
/5
/5
/5

Pilar Regnskap SA

Google Icon

Ingen anmeldelser

Pilar Regnskap SA har kontor i Stokke, et lite stykke utenfor Sandefjord. Selskapet har spisskompetanse på tjenester for landbruksnæringen og kan tilby bistand innen alle de tradisjonelle regnskapstjenestene.

 • Stiftet i 1969
 • 46 ansatte
 • Gjennestadtunet 11, 3160 Stokke
/5
/5
/5

Muna AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Muna AS holder til i Nevlunghavn, en halvtimes kjøretur unna Sandefjord. De er et autorisert regnskapsbyrå som tilbyr tjenester både innenfor økonomi og regnskap.

 • Stiftet i 2015
 • 2 ansatte
 • Lia 21, 3296 Nevlunghavn
/5
/5
/5

Azets Sandefjord

Google Icon

Ingen anmeldelser

Azets Sandefjord holder til på Thorøya, like ved sentrum og er et av Azets 50 kontorer i Norge. Selskapet tilbyr regnskapstjenester, samt bistand på andre områder som bemanning og IT-løsninger til kunder i hele landet.

 • Stiftet i 1995
 • 21 ansatte
 • Thorøyaveien 21, 3209 Sandefjord
/5
/5
/5

Saga Regnskap Skien AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Saga Regnskap Skien AS holder til sentralt i Skien. De er en totalleverandør innen økonomi- og regnskapstjenester, og er opptatt av å arbeide effektivt for å holde prisene konkurransedyktige.

 • Stiftet i 1995
 • 8 ansatte
 • Ulefossveien 4, 3730 Skien
/5
/5
/5

SpareBank 1 Regnskapshuset Sørøst-Norge

Google Icon

Ingen anmeldelser

Sparebank1 Regnskapshuset avd. Sandefjord har lokale sentralt i Sandefjord sentrum. De tilbyr tjenester innenfor lønn og HR, regnskap og digitale løsninger til bedrifter av alle størrelser.

 • Stiftet i 1995
 • 9 ansatte
 • Jernbaneallèen 23-25, 3210 Sandefjord
/5
/5
/5

Ernst & Young AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Ernst & Young Sandefjord har kontor ved Stubb strand. De er en del av en global kjede som i hovedsak tilbyr tjenester innenfor områdene; rådgivning, revisjon, skatt og transaksjoner.

 • Stiftet i 1995
 • 1 ansatte
 • Leif Weldings vei 20, 3208 Sandefjord
/5
/5
/5

Det å finne et regnskapsbyrå i Sandefjord eller hvor enn det måtte være fører med seg et ganske viktig valg. Du skal tross alt la et byrå se på dine finanser og vurdere dine tall. Her er det viktig at du stoler på byrået, og ikke minst at de leverer til dine forventninger. Men hvor finner du byråer som kan gjøre dette?

Her finner du ditt regnskapsbyrå

Det vanligste en grunder gjør er å spørre de rundt seg om råd. Unektelig vil de rundt deg ha sine meninger om hvem som er best på både det ene og det andre. Spør du for eksempel en gammel kollega om hvilket regnskapskontor i Sandefjord som er best, så vil de nesten helt garantert ha en mening om hvem du bør velge.

Allikevel er ikke slike meninger veldig gode å basere sine valg på, da disse tross alt er subjektive, og det er heller ikke automatikk i at en god regnskapsfører er god innenfor din bransje. Skal du spørre om referanser fra kjente, så er den eneste gode måten å gjøre dette på å spørre andre bedrifter innen din bransje. Allikevel kan også bedrifter være forskjellige, dersom du for eksempel driver internasjonalt, slik at dette ikke er en optimal løsning.

Optimalt er det heller ikke dersom en velger å søke i for eksempel Google etter ”regnskapsfører i mitt område”. Slike søk vil unektelig gi deg mange alternativer, men det finnes ingen garanti for at de beste rangerer øverst – eller at de i det hele tatt rangerer på den håndfullen sider du ser på.

Til motsetning av både referanser og egne Google søk, så er det sammenligningssider som er best for å finne ditt optimale regnskapsbyrå i Sandefjord. Dette er fordi sammenligningssider simpelthen samler sammen de aller beste i bransjen, for deretter å presentere kun en håndfull til deg.

Dette innebærer at du ikke trenger å se gjennom alle de forskjellige alternativene på egenhånd. Om du skal finne en regnskapsfører ønsker du deg unektelig en oversikt over markedet, men du vil neppe bruke timevis på analyser – uten sikring om at du i det hele tatt har oversikt over alle aktørene som finnes.

Hvor mye bør jeg betale for en regnskapsfører?

Kostnad er for mange unektelig en viktig del av enhver tjeneste du kjøper. Skal du kjøpe regnskapstjenester av et regnskapskontor i Sandefjord, så er det dog ikke godt å si hva kostnaden vil bli. Dette er simpelthen fordi alle byråer har en forskjellig tilnærming til hvordan tjenestene prises, og det er også en kvalitet som er bundet til prisen.

Det bør ikke nødvendigvis være et mål i seg selv å alltid få en så billig tjeneste som overhodet mulig, og da kanskje spesielt innenfor regnskap. Her bør heller målet være å få maks kompetanse innenfor ditt budsjett. I markedet kan du blant annet velge mellom en individuell regnskapsfører og et regnskapsbyrå, der sistnevnte koster mer, men har mye mer ekspertise å lene seg på.

Videre kan du dog gjøre mange ting for å begrense kostnadene av en regnskapsfører i Sandefjord til ditt firma. Det er nemlig for eksempel et enestående tips å sortere og organisere dine bilag på egenhånd. Enten det er fakturaer eller kvitteringer, så bør du sortere disse etter dato.

Da slipper du nemlig at en regnskapsfører skal ta seg betalt grovt mye penger bare for å sortere dine bilag. Det koster tross alt for alt fra konsultasjon til utfylling av regnskap. Har du haugevis med bilag, så tar også et regnskapskontor seg betalt akkurat samme pris for sortering av disse som for utfylling av årsregnskapet ditt!

Andre kriterier for valg

Det finnes i tillegg til kostnadene derimot også mange andre kriterier for valg. Blant annet, slik som nevnt ovenfor, så er det kanskje noen faktorer en ikke kan komme seg foruten. Dersom din bedrift eller bransje kanskje er ganske så spesifikk, så er det lurt å se etter en regnskapsfører i Sandefjord som faktisk har tidligere erfaring med din type bedrift og bransje.

Dessuten er det viktig at du sørger for at regnskapsbyrået du velger kjenner til internasjonalt regnskap dersom din bedrift også opererer i utlandet. Det kan nemlig være en hodepine med alle reglene her, så det kan være verdt det å hyre inn et litt dyrere regnskapsbyrå for å gjøre denne prosessen en god del enklere for deg selv og din bedrift.

Utdanning for å bli regnskapsfører

Mange tenker at alle og enhver kan gjøre regnskap, og dette er i og for seg riktig så sant en gjør regnskapet for sin egen bedrift. I det øyeblikket du skal gjøre regnskap for en annen bedrift, så trenger du nemlig både utdanning, praksis, og autorisering fra Finanstilsynet for å kunne få tittelen som autorisert regnskapsfører.

Utdanningen her må minimum være en Bachelor i Økonomi og Administrasjon, mens du også vil trenger minst 2 år med praksis hos et autorisert regnskapsbyrå. Deretter må en søke om autorisasjon fra Finanstilsynet. Dermed er det helt klart at når du velger et regnskapsbyrå i Sandefjord, så sitter det mye ekspertise på den andre siden av bordet.

Oppsummering

Denne ekspertisen oppsummerer i grunn av seg selv nettopp hvorfor du bør velge en regnskapsfører i Sandefjord fremfor å gjøre jobben på egenhånd. Å gjøre jobben selv er tidkrevende og lønner seg sjeldent, spesielt om du opplever komplekse regler og lover, eller om du driver internasjonalt.

Finn et regnskapskontor i dag som kan ta seg av dine behov for regnskapet. De kan gjøre alt fra å føre årsregnskap, behandle bilag inn og ut, levere MVA-oppgaver og kjøre lønn, slik at du kan fokusere på det du gjør best!

Fyll ut skjemaet på vår side for å bli kontaktet av 3 forskjellige regnskapsfører nær deg i dag. Tjenesten er naturligvis helt gratis og uforpliktende.