Regnskapsfører Trondheim: 10 beste regnskapsførerne i 2023

Leter du etter regnskapsfører i Trondheim? Det kan fort bli mye å gjøre regnskapet på egenhånd. Bilag kommer løpende i fort tempo mens bedriften vokser, og da kan det fort lønne seg å heller la proffene ta seg av regnskapet, slik at du kan fokusere på det du er best på.

FÅ 3 TILBUD
Om vår vurdering

Kjeøy Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Kjeøy Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap med dyktige ansatte som holder til på Moholt i Trondheim. Deres hovedtjenester er regnskap, lønn, fakturering og totalt økonomistyring.

 • Stiftet i 2016
 • 26 ansatte
 • Brøsetveien 168, 7069 Trondheim
/5
/5
/5

Aktiva Solsiden AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Aktiva Solsiden AS er et moderne regnskapskontor som holder til i Trondheim. De ansatte har solid kompetanse med mer enn 30 års erfaring innen regnskap og rådgivning.

 • Stiftet i 2003
 • 9 ansatte
 • Falkenborgvegen 35c, 7044 Trondheim
/5
/5
/5

Sparebank 1 Regnskapshuset avd Moholt

Google Icon

Ingen anmeldelser

Sparebank 1 Regnskapshuset avd. Moholt er en underavdeling av SpareBank 1 Regnskapshuset som er ledende innenfor lønn, regnskap og økonomisk rådgivning. Avdelingen har dyktige ansatte og holder til sentralt i Trondheim.

 • Stiftet i 2015
 • 16 ansatte
 • Brøsetvegen 164B
/5
/5
/5

Rett Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Rett Regnskap er et regnskapskontor som innehar ansatte med bred erfaring. De kan utføre alt av arbeid som er knyttet til regnskap og økonomi for bedrifter og organisasjoner.

 • Stiftet i 2016
 • 4 ansatte
 • Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim
/5
/5
/5

Økonomi & Regnskapspartner AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Økonomi & Regnskapspartner AS har kunder innenfor mange bransjer rundt om i landet, men hovedsakelig i Trøndelag. De er opptatte av morgendagens løsninger og søker etter enklere og smartere løsninger for kundene.

 • Stiftet i 2002
 • 7 ansatte
 • Øvre Flatåsveg 36, 7079 Flatåsen
/5
/5
/5

Trondheim regnskapskontor AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Trondheim Regnskapskontor har mye ekspertise innen regnskapsføring og selskapsforvaltning. De har kunden i fokus og med deres kompetanse vil de bidra til betydelige kostnadsbesparelser for kundene sine.

 • Stiftet i 1991
 • 15 ansatte
 • Brøsetvegen 168, 7069 Trondheim
/5
/5
/5

Azets People AS Avd Trondheim

Google Icon

Ingen anmeldelser

Azets sitt regnskapskontor i Trondheim har kunnskapsrike regnskapsførere som skreddersyr avtaler til din bedrift. De tar både store og små oppdrag innenfor regnskap, budsjettering, HR og juridisk rådgivning.

 • Stiftet i 2007
 • 6 ansatte
 • Skonnertvegen 7, 7053 Ranheim
/5
/5
/5

Delta Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Delta Regnskap AS ble etablert i 1993 og holder til midt i Trondheim sentrum. Selskapet har lang erfaring innen tjenester som regnskapsføring, lønn, årsoppgjør og rapportering, samt annen bedriftsøkonomisk rådgivning.

 • Stiftet i 1986
 • 17 ansatte
 • Osloveien 17, 7017 Trondheim
/5
/5
/5

Trio Regnskapsservice

Google Icon

Ingen anmeldelser

Trio Regnskapsservice AS er et autorisert regnskapsførerselskap med ansatte som besitter lang erfaring. De tilbyr et bredt spekter av tjenester og kan hjelpe med rådgivning, lønn og HR og regnskap.

 • Stiftet i 1994
 • 30 ansatte
 • Vestre Rosten 78, 7075 Tiller
/5
/5
/5

Nidaros Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Nidaros Regnskap AS holder til ved Nidarvoll i Trondheim. Regnskapsbyrået er opptatt av at deres kunder får god oppfølging og rådgivning, innen fokusområdene de spesialiserer seg på; regnskap og PowerOffice Go.

 • Stiftet i 2009
 • 7 ansatte
 • Klæbuveien 196B, 7037 Trondheim
/5
/5
/5
Trondheim header

Det er derimot mye som er viktig å tenke på når du skal finne et regnskapsbyrå i Trondheim. Fra det å finne et byrå i seg selv, til å vurdere deres kvalifikasjoner, og eventuelt også vurdere å gjøre deler av regnskapet på egenhånd, så finnes det mye som må på plass når du leter etter regnskapsfører.

Slik finner du regnskapsbyrå i Trondheim

Som en norsk storby er det liten tvil om at Trondheim har mange regnskapsbyrå. Dette lover deg som bedrift gode betingelser, da byråene må konkurrere på både kvalifikasjoner og pris. Allikevel kan det virke som en tøff oppgave å navigere seg gjennom de mange alternativene som finnes blant regnskapsførere i byen.

Tiden er over der en bare slo opp i telefonkatalogen og ringte rundt. I dag kan du finne de mest kvalifiserte byråene, og ikke minst gjøre gode undersøkelser rundt deres tjenester, ved hjelp av nettet. Allikevel frister det nok neppe å søke etter regnskapsfører i Google og se gjennom titalls med alternativer.

Det er her sammenligningssider virkelig kan gjøre en god jobb for deg. Ved hjelp av en sammenligningsside kan du nemlig få opp et upartisk utvalg av en håndfull regnskapsbyrå i Trondheim som kan passe deg og din bedrift. Disse er håndplukket av eksperter, slik at ditt valg kun skal stå mellom de beste alternativene.

Dette sparer deg både tid og ressurser i jakten på regnskapsfører. Du må riktignok se over disse alternativene, og det er et par faktorer du fortsatt skal gå gjennom, men det at valget innskrenkes til kun de beste er en stor fordel for deg – spesielt om du er en veldig travel grunder!

Hva er viktig å tenke på?

Når du skal velge en regnskapsfører i Trondheim er det mange faktorer du skal tenke på under valget. Først og fremst bør det nesten være et kriterium at byrået faktisk har kontorer i byen. Det er mulig å velge en virtuell regnskapsfører, men dette kan by på problemer, og det å møte i person er alltid et bedre alternativ.

Videre er kanskje det nest viktigste punktet byråets kvalifikasjoner. Det finnes mange flotte regnskapskontorer i Trondheim, men de fineste av de fineste er ikke alltid nødvendigvis de beste for deg. Blant annet kan det lønne seg, om din bedrift for eksempel er i en spesiell nisje, å finne en regnskapsfører som har erfaring fra denne bransjen.

Driver du internasjonalt er det selvfølgelig også helt essensielt at det regnskapsbyrået du velger kjenner til reguleringene og lovene som gjelder for regnskap som skal utføres over landegrensene. Dette er regler som innen enkelte bransjer kan bli riktig kompliserte, så her er det viktig å være på tå hev i din letejakt.

Sist men ikke minst er utvilsomt pris også en faktor du bør vurdere. For en grunder er dette unektelig ett av de viktigste punktene, da likviditet er en god venn å ha. Selv for mer erfarne bedrifter er også dette punktet viktig, da det er en god måte å skille to jevngode alternativer fra hverandre.

Gjør deler av regnskapet selv

For å spare penger på regnskapsfører i Trondheim er kanskje det beste du kan gjøre å utføre deler av regnskapet på egenhånd. Om du driver et lite enkeltmannsforetak, så kan det som nevnt ovenfor være dyrt å benytte seg av et regnskapsbyrå for samtlige prosesser innad i din bedrift. Det lønner seg derfor blant annet å ha papirene i orden.

De aller fleste regnskapskontor i Trondheim jobber basert på timer. Dette innebærer at dersom en regnskapsfører må bruke flere timer på å organisere dine bilag etter dato, så vil dette koste deg dyre penger. Det er i grunn en ganske kjedelig oppgave, men den er enkel og kan gjøres av deg selv uten problemer.

Enkelte velger for eksempel også å føre MVA oppgaver på egenhånd, eller kjøre lønnen selv for å spare penger. Noen prosesser enklere enn andre, og har du for eksempel bare en ansatt, så kan det hende at lønnskjøringen ikke tar deg spesielt lang tid. Det samme gjelder MVA om du har få bilag å jobbe ut ifra.

trondheim city

En prioritet når du ser etter en regnskapsfører i Trondheim kan derfor være å finne et alternativ som lar deg gjøre deler av regnskapet på egenhånd. Kanskje kan du få et par gratis råd om hvordan du gjør enkelte deler på egenhånd, også leverer du heller de vanskeligste oppgavene i regnskapet til proffene!

Må jeg gjøre regnskap?

Spørsmålet om hvorvidt en må føre regnskap handler om hvilken type bedrift man opererer med. For eksempel er ikke enkeltmannsforetak med omsetning under 50,000kr i året pålagt å føre regnskap. Til motsetning er alle aksjeselskap, uansett omsetning, påført å føre årsregnskap.

Det lureste er nok uansett å få regnskapet gjort, uansett om en er regnskapspliktig eller ei. Det er fordi regnskapet er et godt styringsverktøy for budsjettet, og om du identifiserer god omsetning, men et underskudd, så kan du se nærmere på hvilke utgifter som bør reduseres og lignende.

Oppsummering

Det er regnskapsplikt for alle aksjeselskap i Norge, og selv de fleste enkeltmannsforetak fører disse årlig. Dermed er det et behov for hjelp ofte. Leter du etter et regnskapsbyrå i Trondheim, så finnes det mange gode kanaler for å finne disse. Allikevel er det nok få kanaler som er bedre enn å besøke sammenligningssider som gir deg de beste alternativene.

Husk på å finne en regnskapsfører som har erfaring fra din bransje, og som kjenner til eventuelle komplekse reguleringer rundt din bransje, enten det er nasjonalt eller internasjonalt. Dessuten, sørg for å også la byråene konkurrere på pris. Ved å finne en regnskapsfører i Trondheim som lar deg gjøre deler av regnskapet, så kan du også spare mye penger!

Få svar på vanlige spørsmål om å finne regnskapsfører i Trondheim

Meldingsboble
Hvordan finner jeg beste regnskapsfører i Trondheim?

Det finnes en rekke forskjellige måter å finne den beste regnskapsføreren for din bedrift. Du kan for eksempel spørre andre bedrifter i området om hvem de bruker og hva de synes om dem. Den enkleste og raskeste måten er imidlertid å innhente tilbud via en anbudstjeneste for regnskapsførere. Når du har mottatt tilbud fra minst tre forskjellige lokale regnskapsførere, så kan du sammenligne priser og tjenester for å finne den som passer best for dine behov.

Meldingsboble
Hvor mye koster en regnskapsfører i Trondheim?

Det er vanskelig å si hvor mye det koster med regnskapsfører, da prisen på tjenestene kan avhenge av bedriftens størrelse og behov. Du bør imidlertid forvente å betale fra 2000-3000 kroner i måneden og opp. Hvis du har behov for mer avanserte tjenester, kan det være nødvendig å betale litt mer.

Meldingsboble
Hvilke tjenester kan jeg forvente fra en lokal regnskapsfører?

Regnskapsførere tilbyr mange forskjellige tjenester. Vanlige regnskapstjenester inkluderer blant annet fakturering, bokføring og rapportering. Du kan også få hjelp med merverdiavgift, lønn og lignende.

Meldingsboble
Hva bør jeg tenke på når jeg skal velge regnskapsfører i Trondheim?

Det er en rekke ting du bør ta hensyn til når du velger regnskapsfører. Du bør blant annet se på priser, tjenester og anmeldelser fra tidligere kunder. Husk at det ikke alltid er den dyreste regnskapsføreren som er den beste, så det er viktig å vurdere erfaring og kompetanse nøye.

Meldingsboble
Er det trygt å bruke en lokal regnskapsfører?

Ja, det er trygt å bruke regnskapsfører, uansett hvor du bor. Regnskapsførere må imidlertid følge strenge lover og regler. Det er derfor viktig at du velger en regnskapsfører som har relevant erfaring og kompetanse for nettopp din virksomhet.

Meldingsboble
Hva gjør jeg hvis jeg ikke er fornøyd med regnskapsføreren min?

Hvis du ikke er fornøyd med din nåværende regnskapsfører, så kan du be om et møte for å diskutere problemene. Dersom dette ikke løser problemet, bør du begynne å se etter en ny regnskapsfører i Trondheim.