Personvern og sikkerhet

1. Innledning

1.1 Denne nettsiden drives av Lead Service AS. Bedriftsinformasjon:

Lead Service AS 
Org.nr 922 997 454 
Bogstadveien 27b 
0355 Oslo 
Epost: kontakt@regnskapsførertilbud.no

LWM AS er i dag juridisk eier av nettstedet, men all driften gjøres av Lead Service AS. Nettstedet er registrert hos Domeneshop AS.

1.2 Vi gjør vårt beste for å beskytte våre brukeres personlige opplysninger. 
1.3 Disse personvernreglene gjelder i tilfeller der vi behandler eller lagrer personopplysninger, slik som navn, adresser, epostadresser, telefonnummer og andre opplysninger som blir gitt i forbindelse med bruken av våre tjenester.

2. Informasjonskapsler 
Vi kan bruke informasjonskapsler på denne nettsiden. Les mer om dette på vår side om informasjonskapsler.

3. Bruk av personopplysninger 
3.1 Vi mottar personopplysninger når noen sender en melding gjennom et av kontaktskjemaene på denne nettsiden. Dette innebærer navn, kontaktinformasjon og eventuell informasjon som fremkommer i fritekstfeltet på meldingen. Vår rutine er at vi sletter alle personvernopplysninger som vi har mottatt innen 45 dager.

4. Deling av personopplysninger
4.1 Når noen sender inn forespørsel om å motta tilbud fra våre leverandører, så vil vi sende kontaktinformasjon videre til passende leverandører. Denne informasjonen vil innebære epost, navn, telefonnummer, firmanavn og det som har blitt skrevet inn i fritekstfeltet. Vår rutine er at vi alltid sender mail brukerens epost om hvilke firmaer informasjonen har blitt sendt videre til, slik at bruker kan vite hvilke firmaer å henvende seg til for å spore personopplysninger. 

5. Lagring av dine personlige opplysninger 
5.1 Vi lagrer personlige opplysninger i maks 45 dager på passordbeskyttede og sikre servere. 
5.2 Lagring av informasjon på servere er aldri 100% sikkert. Hacking vil være mulig, selv om det skjer meget sjeldent.

6. Lenker til tredjepart 
6.1 Som de aller fleste nettsider så linker vi videre til andre nettsteder der hvor det er relevant. Vi linker kun videre til seriøse nettsider som benytter seg av kryptering ved bruk av SSL-protokollen.

Data registrert ved å klikke koblinger til andre nettsteder, eller personopplysninger som disse nettstedene samles inn, håndteres av eier av disse nettstede og ikke av regnskapsførertilbud.no eller Lead Service AS. Vi har naturligvis ingen innflytelse på hvordan disse nettstedenes personvernspolitikk. Det anbefales at du leser disse nettstedenes personvernsregler og brukervilkår.

7. Tilgang og sletting 
7.1 Hvis du vil gjennomgå eller slette personlig informasjon som vi kan ha om deg, vennligst kontakt kontakt@regnskapsførertilbud.no. Det kan ta opptil 20 dager å behandle forespørselen din. Husk at vi uansett sletter alle personopplysninger senest innen 45 dager etter av vi mottok opplysningene.
7.2 For identifikasjon vil du bli bedt om å sende en kopi av passet ditt for å bevise din identitet

Oppdatert: 26.01.2021

Takk for at du sendte inn en henvendelse. Du vil bli kontaktet av 3 forskjellige advokater innen kort tid