Revisor Bergen: De 10 beste revisorene i 2023

Det kan være flere grunner til at du trenger en revisor, for eksempel fordi du har revisjonsplikt grunnet driftsinntekter over fem millioner, eller fordi du er i en revisjonspliktig bransje som regnskapsførere, advokater eller eiendomsmeglere. Dersom du har behov for en revisor i Bergen er det bare å fylle ut skjemaet til høyre for å ...

FÅ 3 TILBUD
Om vår vurdering

Fakta Revisjon AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Fakta Revisjon AS er sentralt lokalisert på Danmarksplass, og gjennom arbeidet deres med revisjon ønsker de å bidra til utvikling og vekst for bedrifter på hele Vestlandet. 

 • Stiftet i 2004
 • 10 ansatte
 • Solheimsgaten 15B, 5058 Bergen
/5
/5
/5

Collegium Revisjon AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Collegium Revisjon sitt kontor finner man på Bønes, hvor de tilbyr en rekke tjenester som revisjon av årsregnskap, kontrollhandlinger og rådgivning.

 • Stiftet i 2005
 • 12 ansatte
 • Øvre Kråkenes 17, 5152 Bønes
/5
/5
/5

Revisorgruppen Hordaland avd Bergen

Google Icon

Ingen anmeldelser

Revisorgruppen Hordaland avdeling Bergen har utsikt mot Nøstebukten, hvor de leverer tradisjonelle revisjonstjenester til små og mellomstore bedrifter i hele fylket.

 • Stiftet i 1995
 • 8 ansatte
 • Nøstegaten 56, 5011 Bergen
/5
/5
/5

Acceptor Revisjon AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Acceptor Revisjon AS holder til i moderne lokaler på Minde, og ønsker å tilby kostnadseffektive revisjons, rådgivnings og regnskapstjenester fra et og samme sted.

 • Stiftet i 2009
 • 7 ansatte
 • Kanalveien 105A, 5068 Bergen
/5
/5
/5

Revisor-Partner AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Revisor-Partner AS sitt kontor er en del av Frydenbø Marina på Laksevåg. Kjernekundene deres er SMB-markedet i Bergensområdet fra et stort utvalg av bransjer.

 • Stiftet i 2004
 • 9 ansatte
 • Damsgårdsveien 143, 5160 Laksevåg
/5
/5
/5

Bergen Revisjon AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Bergen Revisjon AS sitt lokale ligger sentralt til i Strandgaten. De tilbyr en lang rekke av tjenester som bistand ved selskapsetablering, ordinær revisjon og skatterådgivning.

 • Stiftet i 2009
 • 5 ansatte
 • Strandgaten 9, 5013 Bergen
/5
/5
/5

Bjørgvin Revisjon AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Bjørgvin Revisjon AS i Solheimsgaten huser erfarne ansatte som kan bistå innen revisjon, rådgivning og bistand til store og små bedrifter på hele Vestlandet.

 • Stiftet i 2005
 • 19 ansatte
 • Solheimsgaten 11, 5058 Bergen
/5
/5
/5

Steinbakk Revisjon AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Steinbakk Revisjon AS er stasjonert et steinkast unna Solheimsvannet. De tilbyr blant annet lovpålagt revisjon, bistand innen selskapsstiftelse og Due diligence, spesielt rettet mot små til mellomstore bedrifter.

 • Stiftet i 2004
 • 2 ansatte
 • Kanalveien 52 C, 5068 Bergen
/5
/5
/5

Forum Revisjon

Google Icon

Ingen anmeldelser

Forum Revisjon har sitt lokale i starten av Kanalveien, hvor de tilbyr tjenester innenfor både revisjon, regnskap og rådgivning til lokale organisasjoner og selskaper.

 • Stiftet i 2006
 • 4 ansatte
 • Kanalveien 105A, 5068 Bergen
/5
/5
/5

Olstad AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Olstad AS har utsikt mot Bryggen fra kontoret sitt, og tilbyr revisjon og andre revisjonsrelaterte tjenester til bedrifter i en rekke bransjer som eiendom- og fiskeribransjen.

 • Stiftet i 1991
 • 21 ansatte
 • C. Sundts gate 39, 5004 Bergen
/5
/5
/5

Det kan være flere grunner til at du trenger en revisor, for eksempel fordi du har revisjonsplikt grunnet driftsinntekter over fem millioner, eller fordi du er i en revisjonspliktig bransje som regnskapsførere, advokater eller eiendomsmeglere. Dersom du har behov for en revisor i Bergen er det bare å fylle ut skjemaet til høyre for å motta uforpliktende tilbud fra flere aktører. Ønsker du å lære forskjellen på en revisor og en regnskapsfører bør du lese denne artikkelen. 

Mange opplever rask vekst og da oppstår behovet for revisor fort. Revisjonsplikten er pålagt for alle bedrifter som har over fem millioner i driftsinntekter eller for de som er i en revisjonspliktig bransje, og kan være en betydelig utgift. Det er derfor vi i regnskapsførertilbud.no har laget en løsning så du kan få de beste tilbudene på den enkleste måten ved bruk av vårt skjema. Revisjonsplikten gjelder også dersom bedriftens balansesum overskrider 20 millioner kroner eller har et gjennomsnittlig antall ansatte som overstiger ti årsverk. 

Hva er revisjon? 

En enkel måte å forklare hva revisjon går ut på er å kalle det en regnskapskontroll. Det vil altså si at revisoren går igjennom regnskapet og kontrollerer at alt er utført korrekt og etter regelverket. Revisjonen må utføres av et godkjent revisjonsselskap eller av en statsautorisert revisor. Når gjennomgangen av regnskapet er utført må revisor lage en såkalt revisjonsberetning og sende den til Regnskapsregisteret sammen med årsregnskapet.

Skulle det være anmerkninger fra revisor vil dette komme frem i revisjonsberetningen. Det er også strenge regler på at revisor ikke skal ha noen form for tilknytning til virksomheten utover det å være revisor. Ifølge revisorloven er det svært strenge krav til uavhengighet. Har du noen i familien som er revisor vil de altså ikke kunne være revisor for din virksomhet. 

Hvem trenger revisor i Bergen? 

Som nevnt er det ikke alle som er revisjonspliktige, kun de som har overskredet grensene eller som er i en av de revisjonspliktige bransjene. Normalt sett vil ikke mindre aksjeselskap ha behov for revisor da de kan velge bort revisjon i sitt årsregnskap gjennom fravalg av revisjon. For å kunne velge fravalg av revisjon må selskapets driftsinntekter være mindre enn seks millioner, ha en balansesum under 23 millioner og ha et gjennomsnittlige antall ansatte under ti årsverk. For enkeltmannsforetak er kravende lignende, men noe lavere. Omsetningen må ikke overskride fem millioner kroner samt at balansen av eiendeler ikke overstiger 20 millioner, eller at gjennomsnittlig antall ansatte overstiger 20 årsverk. Om din bedrift går over noen av grensene eller kravene vil du ha behov for en revisor. 

Hvorfor er revisjon så viktig?

Ved å ha en revisor med på laget vil du alltid være trygg på at regnskapet er utført etter alle rammer og regler. Stabil økonomi er essensielt for enhver bedrift og de fleste har ikke råd til å gå på for eksempel en skattesmell grunnet feil i regnskapet. Man kan derfor si at det er mange gode grunner til å ansette en revisor, slik at firmaeier kan planlegge og forutse den finansielle fremtiden til bedriften.

Selv om revisoren er uavhengig vil han eller hun få svært god innsikt i foretaket. Har man med seg en regnskapsfører og en revisor fra starten av vil etableringen foregå mye mer sømløst. Det er enklere når man har de finansielle støttespillerne med seg hele veien, og det vil bli svært mye enklere å kontrollere bedriftens utgifter og inntekter. Man vil også ha store fordeler ved utvikling av budsjett ift. planlegging for optimal vekst og utvikling fremover i tid. 

Finn din revisor i Bergen i dag!

Vi har i denne artikkelen fått et innblikk i hvorfor og når man trenger en revisor, og hvilke fordeler og ulemper dette fører med seg. Artikkelen har forhåpentligvis inspirert bedriftseiere til å ta kontakt med revisorer der ute og kartlegge hvordan de kan bidra til bedriftens utvikling. 

Det er mange revisorer å velge mellom som alle besitter ulike kompetansenivå og priser. Det kan være lurt å gjøre seg kjent med flere revisorer og møte de ansikt til ansikt for å få et helhetlig inntrykk. Det kan være lønnsom å få et innblikk i ting som revisorens erfaringer, referanser, prisnivå og entusiasme. Alt dette kan du enkelt få oversikt over ved å benytte skjemaet på høyre side.

Trykk her om du ser etter en regnskapsfører i Bergen.