Revisor Drammen: De 10 beste revisorene i 2023

Dersom du er bedriftseier og du har driftsinntekter på over fem millioner kroner, eller du driver i en revisjonspliktig bransje som for eksempel; advokat, regnskapsfører eller eiendomsmegler er du revisjonspliktig og har behov for en revisor. Om du holder til i Drammen eller omegn kan du enkelt fylle ut vårt skjema på høyre side, og ...

FÅ 3 TILBUD
Om vår vurdering

Revisorkollegiet AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Revisorkollegiet AS sitt kontor i Drammen hjelper bedrifter over hele landet, men har en sterk forankring i Viken og tilbyr høykvalifiserte medarbeidere til din bedrifts disposisjon.

 • Stiftet i 1995
 • 38 ansatte
 • Ingeniør Rybergs gate 48, 3024 Drammen
/5
/5
/5

Revisorgruppen Drammen AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Revisorgruppen Drammen AS holder til på Gulskogen i Drammen og har satt seg som hovedmål å hjelpe små- og mellomstore bedrifter i Drammensregionen med revisoroppgaver.

 • Stiftet i 2004
 • 3 ansatte
 • Nedre Eikervei 65, 3048 Drammen
/5
/5
/5

Sigma Revisjon Drammen AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Sigma Revisjon Drammen AS har lang erfaring innen revisjon og tar for seg kunder fra Drammen- og Oslo-regionen, men er også åpen for kunder fra hele landet.

 • Stiftet i 2010
 • 4 ansatte
 • Rosenkrantzgata 75, 3018 Drammen
/5
/5
/5

Borge Revisjon AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Borge Revisjon AS holder til i trivelige lokaler midt i sentrum av Drammen og hjelper primært små- og mellomstore bedrifter på Østlandet med revisjonsoppgaver og økonomisk rådgivning.

 • Stiftet i 2009
 • 4 ansatte
 • Bragernes Torg 4, 3017 Drammen
/5
/5
/5

KPMG Drammen

Google Icon

Ingen anmeldelser

KPMG Drammen er et revisjonsbyrå som holder til rett ved Drammen stasjon. Dette revisjonsbyrået har lokal kompetanse og lener seg på et verdensomspennende nettverk innen revisjonstjenester om skulle det trengs.

 • Stiftet i 2016
 • 24 ansatte
 • Dr. Hansteins gate 9, 3044 Drammen
/5
/5
/5

Viken Kommunerevisjon

Google Icon

Ingen anmeldelser

Viken Kommunerevisjon har sitt hovedkontor i Drammen og hjelper til innen forvaltningsrevisjon, regnskapsrevisjon og andre revisjonstjenester, som for eksempel attestasjonsoppgaver og forenklet etterlevelsesrevisjon med økonomiforvaltning.

 • Stiftet i 2004
 • 18 ansatte
 • Øvre Eikervei 14, 3048 Drammen
/5
/5
/5

Kopstad og Kure Revisjon AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Kopstad og Kure Revisjon AS holder til ved Muusøya i Drammen og tilbyr en rekke tjenester innen revisjon, blant annet ordinær revisjon, forenklet revisjonskontroll og en rekke andre tjenester.

 • Stiftet i 2019
 • 6 ansatte
 • Muusøya 1, 3023 Drammen
/5
/5
/5

BDO Drammen

Google Icon

Ingen anmeldelser

BDO sin avdeling i Drammen holder til midt i sentrum ved Bragernes Torg og leverer revisjonstjenester. BDO er et av de største nettverkene i Norge som leverer økonomitjenester.

 • Stiftet i 1995
 • 62 ansatte
 • Bragernes Torg 2A, 3017 Drammen
/5
/5
/5

Deloitte Drammen

Google Icon

Ingen anmeldelser

Deloitte sin avdeling i Drammen holder til kort vei fra Bragernes Elvepark og leverer en rekke tjenester innen revisjon og økonomisk rådgivning med lang arbeidserfaring på hvert sitt respektive felt.

 • Stiftet i 1995
 • 50 ansatte
 • Erik Børresens allé 2, 3015 Drammen
/5
/5
/5

PwC Drammen

Google Icon

Ingen anmeldelser

PwC sin avdeling i Drammen befinner seg et steinkast unna Drammen stasjon. PwC har en rekke økonomiske tjenester de tilbyr til sine kunder innen revisjon og økonomisk rådgivning.

 • Stiftet i 1995
 • 28 ansatte
 • Strømsø Torg 9, 3044 Drammen
/5
/5
/5

Dersom du er bedriftseier og du har driftsinntekter på over fem millioner kroner, eller du driver i en revisjonspliktig bransje som for eksempel; advokat, regnskapsfører eller eiendomsmegler er du revisjonspliktig og har behov for en revisor. Om du holder til i Drammen eller omegn kan du enkelt fylle ut vårt skjema på høyre side, og deretter motta fullstendig uforpliktende og gratis tilbud fra flere revisorer nær deg. Om du er usikker på hva som skiller en revisor og en regnskapsfører kan du lese her.

For mange kan behovet for en revisor oppstå fort, for eksempel om du opplever rask vekst. I Norge er revisjonsplikten pålagt samtlige bedrifter som går over fem millioner i driftsinntekter eller om bransjen er revisjonspliktig, og dette kan ofte være en stor utgiftspost. Nettopp dette er grunnen til at vi har utviklet denne løsningen, så du enklest mulig kan få de beste tilbudene på revisorer, bare ved å fylle ut skjemaet. Om balansesummen i selskapet overskrider 20 millioner kroner eller gjennomsnittlig over året ansetter mer enn ti årsverk faller man også under revisjonsplikten. 

Hva er revisjon? 

Man kan på enkelt vis kalle revisjon for en slags regnskapskontroll. Som det kommer frem av ordet, vil revisoren gå igjennom regnskapet og sjekke at alt er korrekt utført etter lover og regler. Det er strenge krav til revisjon, og det må gjøres av en statsautorisert revisor eller revisjonsselskap. Etter endt gjennomgang av regnskapet vil neste steget for revisoren være å lage en revisjonsberetning, og deretter sende den til Regnskapsregisteret sammen med årsregnskapet. Det er i revisjonsberetningen man kan se eventuelle anmerkninger angående regnskapet. Noe av det aller viktigste rundt en revisor er at den må være uavhengig, og revisorloven sier at det er helt ulovlig om man kjenner eller har relasjoner med den aktuelle revisoren. Har du en venn eller et familiemedlem som jobber som revisor vil du altså ikke kunne benytte deg av denne personen. 

Hvem trenger revisor i Drammen? 

Vi har vært inne på at man blir revisjonspliktig dersom man overskrider grensene eller driver i en revisjonspliktig bransje. Mindre aksjeselskap har normalt ingen behov for revisor, da man har muligheten til å avstå fra revisjonen gjennom noe som heter ‘fravalg av revisjon’. For å få denne muligheten er selskapets driftsinntekter nødt til å være under seks millioner kroner, ha en balansesum som er lavere enn 23 millioner kroner og heller ikke overskride ti gjennomsnittlige årsverk. Man kan se lignende krav for enkeltmannsforetak, men de er noe lavere; Omsetningen må være lavere enn fem millioner kroner, balansen av eiendeler kan ikke gå over 20 millioner kroner og man kan ikke ha mer enn 20 gjennomsnittlige årsverk. 

Hvorfor er revisjon så viktig?

Det å ha en revisor med på laget kan by på flere fordeler enn bare det lovbestemte. Man kan alltid være sikker på at regnskapet er gjort etter lovverket, og man behøver ikke bekymre seg for eventuelle skattesmeller som følge av feil i regnskapet. Det er i enhver bedrift viktig med stabil og forutsigbar økonomi, og vi kan se at firmaeiere enklere kan planlegge fremtiden i selskapet dersom det er ansatt en revisor. Har man med seg både en regnskapsfører og revisor fra start vil også etableringen gå mye enklere, og en revisor får unik innsikt i selskapet selv om den er uavhengig. Planlegging av budsjetter og utvikling for god vekst blir også mye enklere med gode finansielle støttespillere. 

Finn din revisor i Drammen i dag!

I denne artikkelen har vi fått innsikt i hva fordelene og ulempene med en revisor er, og når man har behov for en. Det er mange flinke revisorer der ute, med ulike kompetansenivåer og prisnivåer, og vårt viktigste tips er å ikke gå for den første og beste. Ta deg tid til å møte mer enn bare én revisor, og skaff deg oversikt over referansene, prisene og erfaringene. Dette blir veldig enkelt og raskt dersom du benytter deg av skjemaet vårt på høyre side, da vi vil samle tilbud fra de beste revisorene nær deg, for deg.