Revisor Stavanger: De 10 beste revisorene i 2023

I Norge har vi noe som heter revisjonsplikt, som betyr at du plikter til å ansette en revisor til å utføre revisjon av ditt regnskap. Dersom du omsetter for over fem millioner kroner eller driver i bransjer som; regnskapsføring, advokatvirksomhet eller eiendomsmegling fyller du ut kravene for revisjonsplikten. Om du er lokalisert i Stavanger og ...

FÅ 3 TILBUD
Om vår vurdering

Forus Revisjon AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Forus Revisjon AS befinner seg i industriområdet i Stavanger og er et lokalt revisjonskontor som hjelper alt fra små- til mellomstore bedrifter og organisasjoner med revisjonstjenester.

 • Stiftet i 2003
 • 8 ansatte
 • Fabrikkveien 23 B, 4033 Stavanger
/5
/5
/5

Erga Revisjon AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Erga Revisjon AS er et frittstående revisjonsselskap med utsyn mot vakre Breidablikk i Stavanger og leverer revisjonstjenester og økonomisk rådgivning til små-, mellomstore- og store bedrifter.

 • Stiftet i 1998
 • 27 ansatte
 • Jens Zetlitz gate 47, 4008 Stavanger
/5
/5
/5

Rogaland Revisjon IKS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Rogaland Revisjon IKS har sine kontorer i Strandkaien ved Vågen i Stavanger. Denne bedriften har har satt seg som mål å levere tjenester som forvaltningsrevisjon, regnskapsrevisjon og selskapskontroll.

 • Stiftet i 2004
 • 26 ansatte
 • Strandkaien 36, 4005 Stavanger
/5
/5
/5

Idsø & Ravnås revisjon AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Idsø & Ravnås revisjon AS holder til like utenfor Forus Travbane, utenfor Stavanger og er et godt forankret, lokalt revisjonskontor som også tilbyr økonomisk rådgivning.

 • Stiftet i 2005
 • 10 ansatte
 • Vassbotnen 15, 4313 Sandnes
/5
/5
/5

Stavanger Revisjon AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Stavanger Revisjon AS befinner seg i gåavstand fra Sola Golfklubb og skilter seg som et litt annerledes revisjonsselskap med bred erfaringsbakgrunn fra små- og mellomstore bedrifter.

 • Stiftet i 2002
 • 8 ansatte
 • Fabrikkveien 9, 4033 Stavanger
/5
/5
/5

Aven Revisjon AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Aven Revisjon AS har sine kontorer rett ved Bybrua i Stavanger og leverer revisjonstjenester og økonomisk rådgivning til alle slags bedrifter i Stavanger og omegn.

 • Stiftet i 2007
 • 4 ansatte
 • Verven 42, 4014 Stavanger
/5
/5
/5

Abacus Revisjon AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Abacus revisjon AS har sine kontorer midt i sentrum av Stavanger og tilbyr en rekke tjenester innenfor felt som revisjon, skatt- og avgiftsrådgivning, årsoppgjør og lignende.

 • Stiftet i 2014
 • 2 ansatte
 • Pedersgata 16, 4013 Stavanger
/5
/5
/5

Malde Revisjon & Rådgivning

Google Icon

Ingen anmeldelser

Malde Revisjon & Rådgivning oppholder seg en liten gåtur unna Vannassen park, sør i Stavanger. Denne bedriften leverer økonomisk rådgivning og revisjonstjenester til det lokale bedriftsmarkedet.

 • Stiftet i 2005
 • 3 ansatte
 • Auglendsmyrå 9, 4016 Stavanger
/5
/5
/5

KPMG Stavanger

Google Icon

Ingen anmeldelser

KPMG sin avdeling i Stavanger har kontorer i Forus, utenfor Stavanger og leverer revisjonstjenester, og mange andre økonomiske- og jusrelaterte tjenester til alle typer bedrifter og konsern i Norge.

 • Stiftet i 1995
 • 64 ansatte
 • Forusparken 2, 4013 Stavanger
/5
/5
/5

Deloitte Stavanger

Google Icon

Ingen anmeldelser

Deloitte sine kontorer, ikke langt unna Gauselstranda, har sin avdeling sør for Stavanger. Denne bedriften er veletablert i Norge og tilbyr ledende tjenester innenfor revisjon og økonomisk rådgivning.

 • Stiftet i 1995
 • 64 ansatte
 • Strandsvingen 14, 4032 Stavanger
/5
/5
/5

I Norge har vi noe som heter revisjonsplikt, som betyr at du plikter til å ansette en revisor til å utføre revisjon av ditt regnskap. Dersom du omsetter for over fem millioner kroner eller driver i bransjer som; regnskapsføring, advokatvirksomhet eller eiendomsmegling fyller du ut kravene for revisjonsplikten. Om du er lokalisert i Stavanger og omegn og har behov for en revisor kan du fylle ut skjemaet på høyre side for å helt uforpliktende motta tre tilbud fra revisorer nær deg. Om du er usikker på hva som skiller en regnskapsfører og en revisor kan du lese her.

Om bedriften går godt og er i vekst kan behovet for revisor fort oppstå. Revisor kan være en betydelig utgift for mange, og er pålagt for de som overskriver omsetningsgrensen på fem millioner eller som driver i en revisjonspliktig bransje. For å gjøre dette enklest mulig har regnskapsførertilbud.no utviklet en løsning der du enkelt kan fylle ut skjemaet vårt for videre å motta tilbud fra revisorer nær deg. Om du har en balansesum som går over 20 millioner eller ansetter mer enn ti årsverk vil du også klassifiseres som revisjonspliktig. 

Hva er revisjon?

En ganske lett forståelig måte å forklare revisjon på er å kalle det for en regnskapskontroll. Dette er for å kontrollere at regelverk blir fulgt og at alt er forskriftsmessig utført, og revisoren vil rett og slett gå igjennom å kontrollere regnskapet ditt. All revidering av regnskap må utføres av en autorisert revisor eller et revisorselskap. Neste steget for revisoren etter utført gjennomgang av regnskapet er å lage en revisjonsberetning, og sammen med årsregnskapet sende dette inn til Regnskapsregisteret. I revisjonsberetningen vil revisor fremlegge eventuelle anmerkninger i regnskapet, og det er derfor svært strenge regler på at revisor ikke kan ha tilknytting til den aktuelle bedriften utenom det å være revisor. Revisorloven stiller veldig strenge krav til uavhengighet, og å benytte seg av en revisor man kjenner er ulovlig. 

Hvem trenger revisor i Stavanger?

Selv om du er bedriftseier er det ikke sikkert du er revisjonspliktig, dette gjelder kun om du har overskredet grensene eller operer i en revisjonspliktig bransje. Dersom du driver et mindre aksjeselskap har du normalt sett ikke behov for en revisor, da man gjennom ‘fravalg av revisjon’ kan velge det bort i årsregnskapet. Du må allikevel fylle ut kravene for dette, som er; selskapets driftsinntekter er nødt til å være under 6 millioner kroner, må ha en balansesum under 23 millioner og ha et gjennomsnittlig antall årsverk på under ti ansatte. Kravene for enkeltmannsforetak er lignende, men med lavere tall, og her kan ikke omsetningen overskride fem millioner kroner, balansen av eiendeler kan ikke overstige 20 millioner kroner og det gjennomsnittlige antall ansatte må ikke overstige 20 årsverk. Om du ser at bedriften din går over noen av disse grensene er du pliktig til å ansette en revisor. 

Hvorfor er revisjon viktig?

Når du har en revisor har du også en sikkerhet og en trygghet rundt at regnskapet ditt er utført etter lover og regler. For mange bedrifter kan det være katastrofalt å gå på en mulig skattesmell grunnet feil regnskapsføring, og dette er blant mange grunner til å ansette en revisor. Selv om kravet er at revisoren skal være uavhengig vil han eller hun få en unik innsikt i selskapet, og om man kombinerer regnskapsfører og revisor allerede fra start vil en etableringsprosess gå mye enklere. Kontroll av bedriftens inntekter og utgifter vil bli mye bedre når man har meg seg gode finansielle støttespillere hele veien. Et annet viktig punkt er fordelene man har ved budsjettutvikling, der man kan legge til rette for optimal vekst og utvikling i selskapet. 

Finn din revisor i Stavanger i dag!

Vi håper du ved hjelp av denne artikkelen har fått god oversikt over hvorfor og når man behøver en revisor. Man finner mange revisorer med ulike kompetanseområder og priser, og vi anbefaler å møte flere enn bare én for å få et inntrykk av personen og hva de kan bidra med. Viktige punkter som kan være verdt å vektlegge er; revisorens erfaringer, referanser, priser og entusiasme for arbeidet. Alt dette blir veldig enkelt om du fyller ut skjemaet på høyre side.