Om oss

Regnskapsførertilbud.no er en tjeneste som matcher næringsdrivende eller enkeltpersoner med regnskapsførere. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for både den som søker en regnskapsfører og regnskapsførerne selv. Tjenesten er laget av selskapet Lead Service.

Ved at du som næringsdrivende får tilbud fra forskjellige regnskapsfører vil dette forenkle prosessen med å lete etter regnskapsfører betraktelig. Det vil også skape gjennomsiktighet, i det du vil kunne sammenligne ulike regnskapsførere i forhold til pris og tilbud.

Regnskapsførerne som benytter våre tjenester vil på samme side slippe prosessen med å finne tilbudene som passer best for dem. Ved at vi innhenter forskjellige ønsker fra ulike næringsdrivende, vil hver enkelt regnskapsfører enkelt kunne velge blant de oppdragene som passer dem best.

Enten du er regnskapsfører eller næringsdrivende er hovedmålet med vår tjeneste å spare deg tid. Vi har til en hver tid et team som jobber for at dette skal skje smidigst, raskest og så enkelt mulig.

Dersom du leter etter en regnskapsfører eller selv er en regnskapsfører som vil benytte deg av tjenesten vår er det bare å ta kontakt med oss gjennom denne siden. Vi håper du får nytte av tjenesten vår.

bilde

Her finner du oss

Tjuvholmen allé 3, 0252 Oslo, Norge

Lead Service AS, Org.nr. 922 997 454

hei@leadservice.no

09:00 - 17:00 hver dag

Du kan sende oss e-post når som helst og vi vil gjøre det vi kan for å svare deg samme virkedag.

Vi samarbeider med Nordlex.no

Nordlex.no logo

Våre verdier

Checkmark

Solide samarbeidspartnere

Alle våre samarbeidspartnere er nøye kvalitetssikret av oss. Det betyr at du kan føle deg trygg når du bruker våre tjenester.

Checkmark

Tilbud innen kort tid

Du trenger bare å sende inn opplysningene dine én gang. Kort tid etter mottar du tilbud fra tre forskjellige leverandører.

Checkmark

Tilbud nær deg

Vi finner frem til de leverandørene som er nærmest deg med relevant erfaring. Du vil derfor motta tilbud kun fra dem som kan utføre oppdraget ditt på best mulig måte.

Checkmark

Gratis og uforpliktende tilbud

Det koster deg ingenting å bruke våre tjenester. Alle tilbudene du mottar er helt uforpliktende, og du bestemmer selv hvem du vil svare.

Checkmark

Alltid 3 tilbud

Vi gir deg alltid tre tilbud fra relevante og pålitelige leverandører. Dette gjør at du kan sammenligne prisene og velge det tilbudet som passer best for deg.

Checkmark

Brukervennlighet

Skjemaet er enkelt å utfylle ut og tar deg under et minutt. Deretter mottar du mail med tilbud som du kan studere i ro og mak.

Møt teamet vårt

Møt det dedikerte teamet bak Regnskapsførertilbud. Alle jobber for å gi deg en best mulig opplevelse av våre tjenester, helt kostnadsfritt. Vi har hjulpet mange nordmenn med å få bedre og billigere regnskapsfører.

bilde

Didrik Sundal

Chief Executive Officer

didrik@leadservice.no
bilde

Håkon Hess

Chief Technology Officer

haakon@leadservice.no
bilde

Simen Tokerød Bergo

Full-Stack Developer

simen@leadservice.no
bilde

Aksel Hellerud

Brand Strategist

aksel@leadservice.no