Om oss

Regnskapsførertilbud.no er en tjeneste som matcher næringsdrivende eller enkeltpersoner med regnskapsførere. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for både den som søker en regnskapsfører og regnskapsførerne selv.

Ved at du som næringsdrivende får tilbud fra forskjellige regnskapsfører vil dette forenkle prosessen med å lete etter regnskapsfører betraktelig. Det vil også skape gjennomsiktighet, i det du vil kunne sammenligne ulike regnskapsførere i forhold til pris og tilbud.

Regnskapsførerne som benytter våre tjenester vil på samme side slippe prosessen med å finne tilbudene som passer best for dem. Ved at vi innhenter forskjellige ønsker fra ulike næringsdrivende, vil hver enkelt regnskapsfører enkelt kunne velge blant de oppdragene som passer dem best.

Enten du er regnskapsfører eller næringsdrivende er hovedmålet med vår tjeneste å spare deg tid. Vi har til en hver tid et team som jobber for at dette skal skje smidigst, raskest og så enkelt mulig.

Dersom du leter etter en regnskapsfører eller selv er en regnskapsfører som vil benytte deg av tjenesten vår er det bare å ta kontakt med oss gjennom denne siden. Vi håper du får nytte av tjenesten vår.