Regnskapsfører Stavanger: De 10 beste regnskapsførerne i 2022

Stavanger er blant nordmenn best kjent som oljebyen, og i denne byen bor det mange kloke hoder. Det betyr at det startes opp mye spennende her i byen, og alle disse spennende bedriftene må selvfølgelig føre regnskap. På bakgrunn av dette er Stavanger en by som bugner over av forskjellige regnskapsbyrå.

FÅ 3 TILBUD

Jansson & Larsen Regnskap

Google Icon

Ingen anmeldelser

Jansson & Larsen AS har kontor sentralt både i Stavanger og Sandnes. De ansatte består blant annet av siviløkonomer, autoriserte regnskapsførere og revisorer, som kan ta oppdrag uansett størrelse på bedriften.

 • Stiftet i 1998
 • 27 ansatte
 • Løkkeveien 14, 4008 Stavanger
/5
/5
/5

Sum Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Sum Regnskap AS har kontor i Oslo, Tønsberg og på Forus i Stavanger. I tillegg til tradisjonelle regnskapstjenester tilbyr de også blant annet bedriftsutvikling og spesialister på patentsøknader.

 • Stiftet i 2010
 • 45 ansatte
 • Travbaneveien 3, 4031 Stavanger
/5
/5
/5

Kapital Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Kapital Regnskap AS er stasjonert ved Sola, mellom Sandnes og Stavanger. Kontoret består av 2 ansatte, som kan bistå innen alt fra regnskapsføring og budsjettering til analyser og handlingsplaner.

 • Stiftet i 2013
 • 2 ansatte
 • Moseidveien 1, 4033 Stavanger
/5
/5
/5

Rott Regnskap og Rådgivning AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Rott Regnskap og Rådgivning AS er på plass midt i Stavanger sentrum. De er en totalleverandør innenfor regnskap, og benytter moderne regnskapssystemer som Visma, Sticos, 24SevenOffice og PowerOffice.

 • Stiftet i 2002
 • 25 ansatte
 • Pedersgata 18, 4013 Stavanger
/5
/5
/5

Tveit Regnskap Stavanger

Google Icon

Ingen anmeldelser

Tveit Regnskap AS holder til litt utenfor Stavanger sentrum. De kan bistå med hjelp innenfor områdene lønn, regnskap og rådgivning med et fokus på moderne og digitale løsninger.

 • Stiftet i 2009
 • 4 ansatte
 • Gartnerveien 41, 4016 Stavanger
/5
/5
/5

Nygaard Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Nygaard Regnskap AS holder til mellom Madla og Revheim. De har erfaring siden 2006, og huser 5 ansatte som kan bistå med alt innen regnskap og bokføring.

 • Stiftet i 2006
 • 5 ansatte
 • Treskeveien 1, 4043 Hafrsfjord
/5
/5
/5

Stavanger Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Stavanger Regnskap AS holder til i Stavanger sentrum, og tilbyr tjenester innenfor regnskap, årsoppgjør, lønn og annen bedriftsøkonomisk rådgivning. Kundebasen deres strekker seg over alle bransjer og størrelser.

 • Stiftet i 2006
 • 9 ansatte
 • Sverdrups gate 21, 4007 Stavanger
/5
/5
/5

Rogaland regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Rogaland Regnskap AS holder til i Randaberg Kommune, litt utenfor Stavanger. Kundebasen deres er i hovedsak aksjeselskaper, hvor de bistår med en rekke tjenester innenfor rådgivning og regnskap.

 • Stiftet i 2004
 • 4 ansatte
 • Jon Torbergssons vei 7, 4070 Randaberg
/5
/5
/5

MDE Stavanger AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

MDE Stavanger AS holder til litt utenfor sentrum av byen. Med et stort mangfold ansatte har de høy arbeidskapasitet, hvor fokuset ligger innenfor kategoriene; systemer, regnskap og bedriftsrådgivning.

 • Stiftet i 2007
 • 210 ansatte
 • Kontorveien 15, 4033 Stavanger
/5
/5
/5

HC's Økonomi & Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

HC’s Økonomi & Regnskap AS sitt lokale ligger ved Kampen, rett utenfor Stavanger sentrum. Med hjelp av digitale og skybaserte løsninger tar de oppdrag i hele landet.

 • Stiftet i 2000
 • 4 ansatte
 • Sverdrups gate 23, 4007 Stavanger
/5
/5
/5

Skal du finne en regnskapsfører i Stavanger, så har du et bredt spenn av alternativer å velge mellom. Dette er gunstig for deg som bedrift, siden du her kan finne gode, kvalifiserte regnskapsførere, men samtidig også utfordre disse på prisen deres. Allikevel er det mange ubesvarte spørsmål innen regnskap, da kanskje spesielt for grundere.

Bør grundere benytte regnskapsbyrå?

Det aller mest naturlige spørsmålet for en grunder innen regnskap er selvfølgelig om en bare kan gjøre det selv. Realiteten er at det i Norge ikke finnes noen lover om dette. Om du synes utvalget av regnskapsbyrå i Stavanger blir noe stivt i pris sett i forhold til hvor mye penger din nye bedrift har på konto, så kan du teknisk sett gjøre regnskapet selv, og det altså lovlig.

Allikevel anbefales det å ikke fokusere på regnskapet som grunder, av mange grunner. For det første lønner det seg som oftest rent økonomisk gjerne for en grunder å gjøre det de er best på – nemlig sin egen bedrift sine oppgaver. Videre er det slik at om det ikke lønner seg økonomisk akkurat her og nå, så vil den arbeidstiden du frigir nå kunne brukes på blant annet markedsføring.

Det er også et godt argument at folk flest ikke kan stort om regnskapet, og det er fort gjort å trå feil. Selv om programvare for regnskap på nett utvilsomt har hjulpet, så er det fortsatt vanskelig å føre et regnskap med mindre man er en autorisert regnskapsfører. Leter du etter et regnskapskontor i Stavanger, så er samtlige regnskapsførere her autoriserte.

Hva koster det å fullføre et regnskap?

Kostnaden av en regnskapsfører i Stavanger kommer an på en rekke faktorer. Først og fremst handler det utvilsomt om hvor stor din bedrift er, da spesielt i henhold til antall bilag. Jo flere bilag din bedrift, jo lengre tid bruker en regnskapsfører på å se gjennom og registrere disse. Dermed kan det ta flere ganger ekstra timer enn ved et gjennomsnittlig regnskap, og dermed påløpe store utgifter.

Det er selvfølgelig også dyrere å velge et regnskapsbyrå i Stavanger enn en individuell regnskapsfører i området. Andre faktorer slik som erfaring spiller også inn en rolle på prisen. Uansett er ikke det viktigste kostnaden, men heller den verdien et regnskapsbyrå kan gi deg ved å gjøre oppgavene for deg, selv om du naturligvis bør kunne få ned prisen.

Den mest effektive metoden for å spare penger i valget av et regnskapsbyrå er unektelig å investere godt med tid i letejakten. Dette vil være verdt det til slutt når du finner et billig og godt alternativ. Dessuten, sørg for å sortere bilagene før du leverer dem til regnskapsfører. Ethvert regnskapskontor i Stavanger lar timene tikke når de sorterer, så om du tar deg av dette selv, så kan du spare riktig mye penger.

Hva er et bra regnskapsbyrå?

Et bra regnskapsbyrå kan være vanskelig å definere, kanskje nettopp fordi dette er så subjektivt. Med det menes det at et regnskapsbyrå tross alt kan være helt perfekt for ett firma, mens det for det andre ikke utfører de ønske oppgavene. Dersom du for eksempel ser at en populære regnskapsfører i Stavanger markedsfører seg, så er ikke nødvendigvis han eller hun riktig valg for deg.

Kanskje får du til og med tips og anbefalinger om denne personen eller dette byrået fra andre. Så sant de som gir deg anbefalingene er fra utenfor din bransje, så er det slettes ikke sikkert at anbefalingen bærer mye tyngde. Det er fordi at når en velger en regnskapsfører, så er det viktig å velge en som har erfaring med din bransje og din type bedrift.

Igjen fører dette til mindre bruk av tid, men også bedre resultater. Noen bedrifter må for eksempel følge komplekse regler, noe som det kan være godt å ha en regnskapsfører som holder kontroll på til å følge. Dessuten, om du driver import eller eksport over Norges landegrenser, så bør du helt garantert lete etter et regnskapsbyrå som har denne nødvendige erfaringen.

Forenklet letejakt etter regnskapsfører

Det å lete etter en regnskapsfører trenger ikke være så altfor vanskelig. Mange vil nok som nevnt ovenfor spørre bekjente om råd, mens andre vil forsøke å Google etter fraser slik som ”regnskapsfører i Stavanger” ” blant annet.

Allikevel er det ikke nødvendigvis slik at Google og andre søkemotorer gir deg de beste betingelsene. Her må du tross alt klikke deg inn på hver og en av bedriftene og gjøre helt ekstremt mye notater. Da er et bedre alternativ å finne en sammenligningsside som kan gi deg råd om beste regnskapsfører.

En sammenligningsside er nemlig upartisk og tar for seg kun de beste regnskapsbyråene. Dette innebærer at du slipper å sile ut de mange titalls alternativene som uansett ikke ville ha passet til din bedrift. Ser du etter et regnskapskontor i Stavanger der du kan bringe med deg bilag blant annet og få god hjelp, så kan du nyte godt av å bruke en sammenligningsside.

Oppsummering

Jakten på en regnskapsfører trenger ikke å være så fryktinngytende som den kan virke til tider. Med mye penger i sirkulasjon, ungt blod, og smarte hoder, så er mange bedrifter vokst frem, og behovet for regnskapsbyrå i Stavanger har skutt i været. Det betyr at du som driver bedrift her har en ganske stor fordel, da det er mange om beinet hva gjelder å føre ditt regnskap.

Vurder regnskapskontor i Stavanger basert på kriterier slik som erfaring, kjennskap til din bransje, internasjonal kompetanse, og pris blant annet. En sammenligningsside kan være et meget godt verktøy å bruke for å innledende sile ut et par gode alternativer, før du setter til verks med kriteriene og finner din regnskapsfører!