Regnskapsfører Drammen: De 10 beste regnskapsførerne i 2023

Drammen er hjem til mange gode norske bedrifter, og en stor porsjon av disse trenger hjelp med sitt regnskap. Det å finne en regnskapsfører i Drammen kan derimot være enklere sagt enn gjort. Det er ikke det at det mangler på regnskapsbyrå her, men heller nettopp det at det finnes så ufattelig mange å velge mellom her!

FÅ 3 TILBUD
Om vår vurdering

Novum Økonomi AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Novum Økonomi AS har kontor på Strømsø, og er en totalleverandør innen regnskapstjenester. De har lang erfaring både fra å bistå nyetablerte og veletablerte firma med regnskapsføring.

 • Stiftet i 2008
 • 8 ansatte
 • Havnegata 10, 3040 Drammen
/5
/5
/5

BDO i Drammen

Google Icon

Ingen anmeldelser

BDO i Drammen holder på Bragernes torg. Med et stort mangfold av ansatte har de høy kapasitet, og de utfører oppdrag i alle bransjer enten det er små eller store virksomheter.

 • Stiftet i 1995
 • 55 ansatte
 • Bragernes torg 2A, 3017 Drammen
/5
/5
/5

Azets Drammen

Google Icon

Ingen anmeldelser

Azets Drammen sitt kontor er på plass rett utenfor sentrum av byen. Som en del av Nord-Europas største regnskapskonsern mestrer de en rekke regnskapsprogram som; Tripletex, Visma og 24SevenOffice.

 • Stiftet i 1995
 • 13 ansatte
 • Kobbervikdalen 67, 3036 Drammen
/5
/5
/5

Rg Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Rg Regnskap AS holder til i Nedre Eikervei, hvor de arbeider sammen med revisorene i Rg Drammen. De tilbyr generelle regnskapstjenester, og jobber i hovedsak mot kunder i Drammensregionen.

 • Stiftet i 2013
 • 5 ansatte
 • Nedre Eikervei 65, 3048 Drammen
/5
/5
/5

Baltic Hus Regnskap

Google Icon

Ingen anmeldelser

Baltic Hus Regnskap AS ble stiftet i 2012, og holder til midt i Drammen sentrum. Hovedfokuset deres er rådgivning og utvikling for ulike foretak som har kommet fra utlandet til Norge.

 • Stiftet i 2012
 • 9 ansatte
 • Bjørnstjerne Bjørnsons gate 55, 3044 Drammen
/5
/5
/5

Rockstad regnskap og Data

Google Icon

Ingen anmeldelser

Rockstad Regnskap og Data er på plass sentralt i Drammen sentrum. De tilbyr blant annet tjenester innenfor regnskap, foretakregistrering og lønnsberegning i hovedsak til bedrifter i Drammensområdet.

 • Stiftet i 1998
 • 6 ansatte
 • Torgeir Vraas plass 6, 3044 Drammen
/5
/5
/5

SpareBank 1 Regnskapshuset Sørøst-Norge AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Sparebank 1 Regnskapshuset Sørøst-Norge AS holder til i sentrum, rett ved siden av Torget Vest Kjøpesenter. I tillegg til tradisjonelle regnskapstjenester tilbyr de også bistand innen lønn og HR.

 • Stiftet i 2012
 • 59 ansatte
 • Hauges gate 2, 3019 Drammen
/5
/5
/5

Vingman AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Vingman AS er stasjonert på Strømsø i Drammen. De tilbyr en rekke tjenester innenfor regnskap, rådgivning, lønn og HR med fokus på skybaserte løsninger.

 • Stiftet i 1996
 • 23 ansatte
 • Tollbugata 115, 3041 Drammen
/5
/5
/5

Fast Regnskap DA

Google Icon

Ingen anmeldelser

Fast Regnskap DA sitt lokale i Drammen er på plass sentralt i sentrum. De tilbyr en fast lav pris, i tillegg til gratis etablering av Aksjeselskap til sine kunder.

 • Stiftet i 2013
 • 4 ansatte
 • Engene 44, 3015 Drammen
/5
/5
/5

Progressum Drammen AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Progressum Drammen AS har kontor sentralt på Strømsø. De fokuserer sterkt på bruk av regnskapsprogrammer og har høy kompetanse på flere som Tripletex, Sticos og Xledger.

 • Stiftet i 1996
 • 5 ansatte
 • Bjørnstjerne Bjørnsons gate 110, 3044 Drammen
/5
/5
/5

Det finnes nemlig et utall regnskapsbyrå i Drammen, og dersom du er fersk innen det å drive en bedrift, så er det mange feller å gå i. For eksempel spør mange om referanser fra tidligere kollegaer, klienter, eller andre – det er ikke alltid den beste løsningen. Det å finne riktig regnskapsfører kan nemlig være en mye mer krevende prosess enn som så!

Kjennetegn på et godt regnskapsbyrå

Fortvil derimot ikke, for det finnes gode maler for hvordan man kan finne et optimalt regnskapsbyrå i Drammen. Regnskapsbyråer har nemlig mange kjennetegn som gir deg en ide om akkurat hvor gode de kan være for å utføre ditt regnskap. En trenger ofte ikke å se lengre enn til deres egne nettsider.

Søker du etter ”regnskapsfører Drammen”, eller andre lignende fraser i Google, så er du garantert å få opp en rekke alternativer til regnskapsbyrå. Da kan du klikke deg inn på deres nettsider og selv gjøre research om hvorvidt deres erfaring og deres kvalifiseringer står i stil med dine behov.

Sjansene er nok store for at du ikke trenger et regnskapsbyrå med haugevis av år i erfaring, men det kan være lurt å ta en ekstra titt dersom du for eksempel skal drive internasjonalt eller møter på komplekse reguleringene med måten din bedrift driver på. Det kan nemlig spare deg for en god del hodebry i årene fremover!

Den store forskjellen på å velge en individuell regnskapsfører og et regnskapsbyrå, som riktignok består av flere regnskapsførere, er forøvrig at byrået har mer ekspertise å hente kunnskap fra. Dersom du for eksempel skulle møte på en utfordring i internasjonale reguleringer, så kan regnskapsbyrået mest sannsynlig benytte intern kompetanse.

Finn et byrå som kjenner din bedrift

Det aller viktigste, og noe mange glemmer når de skal finne sin regnskapsfører, er å se etter en som faktisk kjenner til din type bedrift. Når du spør venner, familie, tidligere kollegaer, og flere om anbefalinger for regnskapsfører i Drammen er det naturlig at de anbefaler en generelt god regnskapsfører.

Selv om denne regnskapsføreren kanskje er kjempegod innenfor oljeindustrien, så betyr ikke det at han eller hun er en kløpper på regnskapsføring for en bedrift som holder på med markedsføring i sosiale medier. Det er nemlig et ganske så bredt skille mellom de to, der en ekspertise i den ene eller andre kan være gunstig for ditt firma, avhengig av hva du driver med.

Et byrå som kjenner din bedrift kan du spare mye penger på, siden de ikke konstant må undersøke hva det er de faktisk sitter og ser igjennom. Det anbefales uansett å legge ved notater til bilag, og ikke minst sortere disse, men dette hjelper fint lite når regnskapsføreren tar seg timebetalt, men må undersøke alt mulig rundt ditt regnskap.

Den beste metoden å finne et regnskapsbyrå i Drammen som faktisk kjenner til din bransje er å spørre andre bedrifter i din bransje. Om du føler at dette strider noe med deres rivaleri, så kan du også selvfølgelig spørre aktører i nærliggende bransjer. Nærmest alle aksjeselskap i dag har en regnskapsfører, eller har i hvert fall på et tidspunkt vært i kontakt med en.

Hvor mye koster regnskapsfører?

Kostnaden av en regnskapsfører avhenger selvfølgelig av antall bilag, erfaring, lokasjon, kvalifiseringer, og rett og slett hvor mye oppdraget i bunn og grunn er verdt. Det er ikke stort å gjøre med det, men regnskapsførere koster rett og slett en god del i timen. Allikevel må en se på hvor mange flere timer en selv hadde brukt, og hvor mye en kunne tjent på denne tiden.

Dessuten må det innregnes en liten risiko for de gebyrene som hadde påløpt ved feil i regnskapet og lignende. Når alt kommer til alt er kostnaden av å gå ned på et regnskapskontor i Drammen og få den hjelpen man trenger til regnskapet mest sannsynlig verdt det.

Det finnes derimot gode muligheter for å begrense kostnadene. Den kanskje aller mest effektive måten å gjøre nettopp det på er å la pris være et skille mellom to helt like alternativer. En kan også velge å sortere og organisere bilag, da dette vil spare deg for helt ekstremt store penger, spesielt om du har mange bilag.

En regnskapsfører tar seg nemlig ikke bare betalt for å føre regnskapet i seg selv. Det påløper nemlig timepris fra konsultasjon, gjennom organisering av dokumenter, og helt til selve jobben starter. Du vil neppe at en regnskapsfører skal fakturere deg for tusenvis av kroner som følge av sortering av bilag!

Finn et optimalt alternativ

For å finne et optimalt alternativ er det som sagt lurt å spørre enten andre aktører i egen eller nærliggende bransje. Som nevnt kan en også gjøre søk i Google etter regnskapsfører i Drammen. Allikevel er nok det aller mest effektive å benytte seg av en sammenligningsside.

En sammenligningsside er en uavhengig sammenligning av de forskjellige tjenestene innad i et marked. Om du ser etter sammenligninger av for forskjellige regnskapskontorer, så kan du få levert en oversikt med de beste alternativene innenfor dette geografiske området.

Oppsummering

Letejakten etter en regnskapsfører kan være tøff, selv i en storby som Drammen. Det har nettopp mye med det å gjøre at det er en storby også. Ser du etter et regnskapsbyrå i Drammen, så har du nemlig langt mer enn ett enkelt alternativ du må se gjennom. Drammen er også nærme Oslo, slik at det kan bli aktuelt med regnskapsførere i Oslo også.

Derfor er det kjekt å heller la en uavhengig sammenligningsside ta seg av å filtrere ut kun de aller beste alternativene. Da kan du selvsikkert se gjennom disse, og kanskje spørre om råd fra andre i din bransje, for å finne den beste regnskapsføreren til din bedrift!

Fyll inn skjemaet på vår side så vil vi sette deg i kontakt med 3 forskjellige regnskapsførere, som du helt uforpliktende kan sammenligne og vurdere om oppfyller dine preferanser.