Regnskapsfører Tromsø: De 10 beste regnskapsførerne i 2023

Blant de mange bedriftene som årlig starter opp, så er behovet for regnskapsførere stort. Dette gjelder selvfølgelig også i bedrifter som har drevet på i årevis, der en nesten må ha regnskapsfører grunnet kompleksiteten rundt arbeidsoppgavene i regnskapet. I byer slik som Tromsø kan du finne mange regnskapsførere.

FÅ 3 TILBUD
Om vår vurdering

Accountor

Google Icon

Ingen anmeldelser

Accountor Tromsø er stasjonert i Stakkevollevegen. Som en del av Nord-Europas største selskap innen regnskap og rådgivning, er de en totalleverandør innen regnskapstjenester, med ekstra spisskompetanse på økonomisk rådgivning og inkasso.

 • Stiftet i 1987
 • 15 ansatte
 • Stakkevollvegen 33, 9010 Tromsø
/5
/5
/5

AKTIV Regnskapsbyrå Tromsø

Google Icon

Ingen anmeldelser

Aktiv Regnskapsbyrå holder til på Stakkevollan i Tromsø. De tilbyr både generelle regnskapstjenester, advokatregnskap og hjelp til firmaetablering med 24SevenOffice som sitt faste regnskapssystem.

 • Stiftet i 2012
 • 8 ansatte
 • Stakkevollvegen 309, 9019 Tromsø
/5
/5
/5

Kystregnskap DA

Google Icon

Ingen anmeldelser

Kystregnskap DA er lokalisert ved Kvaløysletta og tilbyr tjenester innen; selskapsstiftelse, regnskapsføring, budsjettering og lønn med ekstra erfaring innen bransjer som håndverk og fiske.

 • Stiftet i 2000
 • 2 ansatte
 • Kobbevegen 5, 9100 Kvaløysletta
/5
/5
/5

Nor Regnskap Tromsø

Google Icon

Ingen anmeldelser

Nor Regnskap i Tromsø er det eldste kontoret i byen, med erfaring som strekker seg tilbake til 1974. De tilbyr tjenester innenfor områdene: årsoppgjør, lønn, regnskap og fakturering.

 • Stiftet i 1974
 • 3 ansatte
 • Skippergata 1C, 9008 Tromsø
/5
/5
/5

4 regnskap DA

Google Icon

Ingen anmeldelser

4 Regnskap DA er på plass ved Breivika, og er en sammensetning av 8 regnskapskontorer. De er opptatt av å levere konkurransedyktige priser, og mestrer blant annet budsjettering, årsregnskap og selskapetablering.

 • Stiftet i 2006
 • 10 ansatte
 • Stakkevollvegen 51, 9010 Tromsø
/5
/5
/5

Komplett Regnskap Tromsø

Google Icon

Ingen anmeldelser

Komplett Regnskap Tromsø holder til i Tromsdalen. Der har de operert siden 2014, og opparbeidet seg høy erfaring innen områdene regnskap og bokføring.

 • Stiftet i 2016
 • 4 ansatte
 • Tromsøysundvegen 14, 9020 Tromsdalen
/5
/5
/5

Regnskapspartneren Tromsø

Google Icon

Ingen anmeldelser

Regnskapspartneren Tromsø AS er stasjonert sentralt i Tromsø. De har lang erfaring innen både regnskapsføring og revisjonsbransjen, og bistår i hovedsak små- til mellomstore bedrifter med sine tjenester.

 • Stiftet i 2015
 • 2 ansatte
 • Stakkevollvegen 51, 9010 Tromsø
/5
/5
/5

L.Haldorsen Regnskapsservice

Google Icon

Ingen anmeldelser

L.Haldorsen Regnskapsservice huser 4 ansatte på kontoret sitt ved Breivika. Med vekt på effektivitet, tilbyr de et bredt spekter av tjenester som regnskapsføring, budsjettering og årsoppgjør.

 • Stiftet i 2008
 • 4 ansatte
 • Terminalgata 68, 9019 Tromsø
/5
/5
/5

VSK Regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

VSK Regnskap AS er en unik regnskapsbedrift som bistår bedrifter med regnskapstjenester i skyen samt veiledning innen etablering. I tillegg til dette selger VSK Regnskap AS fiskeredskaper, båter, kvoter og forsikring på båt og mannskap.

 • Stiftet i 2011
 • 4 ansatte
 • Torsvågveien 2107, 9136 Vannareid
/5
/5
/5

Er du på utkikk etter regnskapsfører i Tromsø, så er du nok glad for å vite at du har mange alternativer å velge imellom. Samtidig kan det være tøft med mindre du vet hvor du bør lete, og ikke minst hvilke faktorer du bør basere ditt valg på. Derfor har vi i denne artikkelen gjennomgått dette, slik at ditt valg av regnskapsbyrå blir enklere!

Hvor finner jeg et regnskapsbyrå?

Det mest naturlige stedet å se etter en regnskapsfører i Tromsø, akkurat som alle andre steder, er selvfølgelig innad i din krets. Kanskje har du en gammel kollega, en venn, et familiemedlem, eller en annen person du kjenner som er autorisert regnskapsfører. Dette er et godt sted å starte, men det er ikke nødvendigvis riktig å innskrenke mulighetene så mye.

Ditt beste alternativ er nok å spre horisonten noe og gå på nett. For eksempel kan du i Google ved å søke på for eksempel ”regnskapsfører Tromsø”, få opp en rekke forskjellige alternativer. Deretter kan du besøke deres hjemmesider og vurdere hvor dyktige de er i henhold til dine krav.

Allikevel, i storbyer slik som Tromsø, så kan dette ta en god del tid. Leter du derfor etter et regnskapsbyrå, så er det en god ide å heller benytte seg av ekspertenes anbefalinger. Pass derimot på at ekspertene du lytter til ikke er betalte og støtter et alternativ over et annet basert på provisjoner.

Ditt beste valg er nok derfor å gå for en sammenligningsside. Dette er sider som henter inn informasjon om da for eksempel regnskapskontor i Tromsø, for deretter å velge ut de aller beste som passer til deg. Slik kan du finne et utvalg på en håndfull dyktige regnskapsførere i løpet av få sekunder. Ut ifra dette utvalget kan du starte din research.

For å luke ut alternativene ytterligere i din letejakt etter en regnskapsfører, så kan du tross alt plukke opp telefonen og ringe byrået også. Det kan være godt å få en tidlig samtale med byrået, og muligens kan du sette opp en time for konsultasjon der dere sammen ser på om dere kan være en god match for hverandre.

Hva er viktig å basere valget på?

Selv om utvalget fra en sammenligningsside unektelig inneholder gode regnskapsførere, så skal du fortsatt gjøre grundig research for å finne svarene på en rekke spørsmål knyttet til hvor passende en regnskapsfører faktisk er for din bedrift. Blant annet må du finne ut av kvalifikasjoner og pris.

Innenfor regnskap er det unektelig viktig å kjenne til den bransjen som en gjør regnskap for en klient i. Leter du derfor etter en regnskapsfører i Tromsø, så er det som nevnt tidligere ikke nødvendigvis lurt å velge en regnskapsfører som en venn har anbefalt. Dersom en partner i din samme bransje heller anbefaler et alternativ, så er sjansene større for at du kan nyte av dette samarbeidet.

Videre må du vurdere hvor mye erfaring regnskapsføreren eller byrået må ha med internasjonale saker. Du kan nemlig velge mellom å benytte deg av en individuell regnskapsfører eller et byrå. Sistnevnte vil ha flere kompetanser å dra fra, og dermed en større sjanse til å lykkes med å levere gode resultater for deg.

Med alt dette sagt er derimot pris selvfølgelig et meget viktig poeng. Ikke alt bør baseres på pris når du leter etter en regnskapsfører i Tromsø, men allikevel er realiteten at grundere for eksempel ikke har altfor mye penger på bok. La i det minste pris være en faktor som skiller to jevngode alternativer, men vurder også rimeligere alternativer ved behov.

Regnskapsfører oppgaver

En regnskapsfører har mange oppgaver, der naturligvis den mest åpenbare er å føre regnskapet til en bedrift. Ethvert regnskapskontor i Tromsø fører inntekter og utgifter for bedrifter i byen daglig, og som et resultat skaper man altså tallene som til slutt skal inn i årsregnskapet – noe alle aksjeselskap er nødt til å levere inn årlig.

Det er derimot langt i fra bare regnskapet som en regnskapsfører holder på med. For eksempel kan en regnskapsfører også føre MVA-oppgaver. Disse er sterkt knyttet til regnskapet, da tross alt nesten alle fakturaer innad i Norge skal sendes med innkrevd MVA, og nesten hver gang din bedrift kjøper noe skal også MVA betales.

Videre er intet regnskap komplett uten føring av de mange bilagene som går gjennom en bedrift i løpet av året. Dette er dokumenter slik som kvitteringer og fakturaer blant annet. For mindre bedrifter kan dette være snakk om et par titalls bilag årlig bare, mens det for større bedrifter fort kan handle om titalls tusen, til og med over hundretusener av bilag årlig!

Sist men ikke minst kan faktisk også et regnskapsbyrå i Tromsø hjelpe deg med å utbetale lønn til dine ansatte. Denne prosessen, som ikke bare innebærer å overføre en slump med penger, men også regne ut skattetrekk, feriepenger, pensjon, og mye mer, kan faktisk være en ganske så slitsom prosess for en grunder spesielt – da er det godt med hjelp av ekspertene!

Oppsummering

Å finne et regnskapsbyrå i Tromsø er ingen oppgave å ta lett på. Det finnes et hav av tilgjengelige alternativer, og ett enkelt Google søk kan få hodet til å gå i spinn! Et godt tips her er å benytte en så kalt sammenligningsside for å innskrenke alternativene til kun de beste. Vurder deretter disse på parametere slik som kvalifikasjon og pris.

Hvor dyktige er regnskapsførerne innenfor din bransje, og har den faglige tyngden til å takle dine problemstillinger i henhold til reguleringer og lover? Mange spørsmål bør dukke opp i jakten på regnskapsfører, men når letejakten er over, og du har funnet ditt alternativ, så vil alt være verdt det! Fyll inn skjemaet på vår side så vil vi sette deg i kontakt med flere dyktige regnskapsførere.