Takk for at du kontaktet oss

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig

Finn riktig regnskapsfører i

Fyll inn skjemaet og motta 3 tilbud.
Helt gratis og uforpliktende.

Selskapsform

AksjeselskapEnkeltmannsforetakAnnet

Kontaktinformasjon

Legg til litt utfyllende informasjon

Ved å fullføre registreringen godtar du vår personvernerklæring.

Regnskapsfører i Vestfold

Leter du etter en regnskapsfører i Vestfold? Fylket er fullt av lovende bedrifter, både nye og etablerte. En av de viktigste tingene å få på plass som bedrift er et fornuftig forhold til regnskap. Det er her mange går i fella og ender opp med å bruke store mengder tid på regnskapet på egenhånd.

I denne artikkelen skal vi hjelpe deg med å optimalisere letejakten etter regnskapsfører i Vestfold. Vi skal se på emner som hva et regnskap er, hvilke oppgaver regnskapsfører utfører, om du kan gjøre disse på egenhånd, og sist men ikke minst hvordan du kan finne din regnskapsfører i Vestfold.

Hva er regnskap?

Et regnskap er enkelt forklart en oversikt over inntekter og utgifter som en bedrift har hatt over en viss periode. Jobben til en regnskapsfører er å loggføre dette i en oversikt som altså kalles et regnskap. Bakgrunnen for at dette er viktig er først og fremst at de aller fleste selskap er regnskapspliktige.

Det betyr at en plikter å vise staten hvor mye en har hatt av inntekter og utgifter i løpet av et regnskapsår. Staten er meget interessert i disse tallene, da resultatet du sitter igjen med her selvfølgelig er skattepliktig. Dessuten er det endelige regnskapet for året et godt verktøy for å vurdere hvordan bedriften faktisk matchet budsjettene.

Hvilke oppgaver gjør en regnskapsfører?

Som nevnt vil en regnskapsfører altså sette opp et regnskap som stiller opp inntekter og utgifter for bedriften. Går du inn på et hvilket som helst regnskapskontor i Vestfold derimot, så kan det virke noe mer komplisert enn så. Regnskapsførere vil nemlig ikke bare behandle bilag (fakturaer og kvitteringer), men også MVA og lønnskjøring kan være deres ansvar.

MVA, eller merverdiavgift, er en avgift på salg av de fleste produkter og tjenester i Norge. Reglene her kan være vanskelige å forstå, og for å unngå tvangsmulkt blant annet, så velger mange bedrifter i Vestfold området nettopp en regnskapsfører i Vestfold. Det samme gjelder for lønnskjøring.

Kan jeg føre regnskapet selv?

Du kan føre regnskapet selv, men vi anbefaler at du har en avtale med en regnskapsfører hvor bedriften gjør deler av arbeidet selv og regnskapsfører kontrollerer at skatt- og avgiftsregler blir fulgt. På denne måten følger du med på ditt eget regnskap, men unngår å gjøre feil. Graden av eget arbeid avtaler du direkte med regnskapsfører løpende avhengig av din egen kapasitet og interesse.

Slik finner du regnskapsbyrå i Vestfold

Det er ikke spesielt vanskelig å finne et regnskapskontor i Vestfold, da fylket flommer over av bedrifter som trenger hjelp med regnskap. Allikevel kan det her som alle andre steder være utfordrende å finne riktig regnskapsfører. Derfor er det å spisse letejakten sin meget viktig.

Leter du etter et regnskapsbyrå i Vestfold, så er det naturlig å begynne med å spørre venner og familie om referanser. Allikevel er ikke dette anbefalt, da en regnskapsfører i Vestfold muligens passer for dem, men ikke nødvendigvis for deg. Av samme grunn er ikke Google et godt verktøy.

Det beste verktøyet er å bruke en sammenligningsside, slik som denne siden, som er uavhengig og gratis, og dessuten gir deg en enkel oversikt over de beste alternativene. På denne måten slipper du å gjøre alt av research i jakten på et regnskapskontor i Vestfold, og dessuten sparer du en hel del penger på sluttsummen.

Oppsummering

For å optimalisere din jakt på en regnskapsfører i Vestfold, så er det lurt å først og fremst opparbeide seg en respekt for hva et regnskap faktisk er, og ikke minst hvilke oppgaver en regnskapsfører gjør i det daglige.

Det er mulig å føre regnskapet selv, men langt i fra anbefalt. Se heller til et profesjonelt regnskapsbyrå i Vestfold, og fyller du ut skjema her på siden, så kan du en oversikt over de beste alternativene i området.

Få tilbud fra 3 regnskapsførere i ditt område