Regnskapsfører Bærum: De 10 beste regnskapsførerne i 2021

En regnskapsfører tar seg av oppgaver knyttet til regnskapet. Driver du en bedrift i Bærum for eksempel, så er sjansen stor for at du har vurdert å lete etter et regnskapsbyrå for å ta seg av ditt regnskap. Allikevel kan jakten etter regnskapsfører til tider virke ganske så tøff. Det er tross alt så mange aktører i dagens marked!

FÅ 3 TILBUD

IB Regnskapstjenester AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

IB Regnskapstjenester AS på plass sentralt i Sandvika. De tar oppdrag i mange ulike bransjer, og kombinerer tradisjonelle regnskapstjenester med bruk av moderne, digitale løsninger.

 • Stiftet i 2009
 • 4 ansatte
 • Anthon Walles vei 34 B, 1337 Sandvika
/5
/5
/5

ECIT Råd & Regnskap Akershus AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

ECIT Råd & Regnskap Akershus AS holder til ved Vøyenenga. De er opptatt av å kombinere IT og økonomi, og har derfor høy ekspertise på flere regnskapsprogrammer som Tripletex og 24SevenOffice.

 • Stiftet i 2004
 • 52 ansatte
 • Holmaveien 20, 1339 Vøyenenga
/5
/5
/5

Adb Regnskap

Google Icon

Ingen anmeldelser

Adb Regnskap AS ble stiftet tilbake i 1972 og har kontor sentralt i Asker. Allerede under etableringen av selskapet var fokuset på digitalisering av regnskap, noe de har svært høy kompetanse på i dag.

 • Stiftet i 1972
 • 10 ansatte
 • Strøket 7, 1383 Asker
/5
/5
/5

A Conto regnskap AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

A Conto Regnskap AS har kontor ved Jong i Bærum. De utfører tjenester som bilagsføring, fakturering og lønnskjøring, og tilbyr alle sine kunder en fast kontaktperson som kjenner deres regnskap ekstra godt.

 • Stiftet i 2007
 • 4 ansatte
 • Slependveien 48, 1341 Slependen
/5
/5
/5

Aider Bærum

Google Icon

Ingen anmeldelser

Aider avdeling Bærum stasjonert i Sandvika er et av Aider’s 10 kontorer i Norge. De har kompetanse innen både rådgivning, teknologi og regnskap, og tar oppdrag i alle bedrifter, uansett størrelse.

 • Stiftet i 2002
 • 15 ansatte
 • Munins vei 1, 1348 Rykkinn
/5
/5
/5

Saga Regnskap Asker og Bærum

Google Icon

Ingen anmeldelser

Saga Regnskap Asker og Bærum holder til sentralt i Asker, og består av 22 regnskapsførere. De tilbyr tradisjonelle regnskapstjenester, og tilleggstjenester som økonomiske analyser og kjøp/salg av virksomheter.

 • Stiftet i 2000
 • 22 ansatte
 • Solbråveien 41, 1383 Asker
/5
/5
/5

SMB Accounting AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

SMB Accounting AS sitt kontor ligger sentralt til, like ved Sandvika Storsenter. De bistår i hovedsak selskaper i Asker, Bærum og Oslo med tjenester innenfor områdene: forretningsførsel, regnskap og rådgivning.

 • Stiftet i 2013
 • 4 ansatte
 • Halmrasts vei 12
/5
/5
/5

Accountor Bærum

Google Icon

Ingen anmeldelser

Accountor Bærum er stasjonert ved Hauger. De er en totalleverandør innen regnskapstjenester, og også bistå med regnskapsprogrammer, hvor spisskompetansen ligger på Power Office Go.

 • Stiftet i 2008
 • 12 ansatte
 • Baker Østbys vei 5, 1351 Rud
/5
/5
/5

Bærum Bokholderi AS

Google Icon

Ingen anmeldelser

Bærum Bokholderi AS holder til på Bærums Verk. Deres to ansatte har erfaring innen både regnskapsføring, revisjon og skatterådgivning, og i arbeidet sitt benytter de programmet Tripletex.

 • Stiftet i 2014
 • 2 ansatte
 • Lommedalsveien 189, 1353 Bærums Verk
/5
/5
/5

BDO Asker og Bærum

Google Icon

Ingen anmeldelser

BDO Asker og Bærum er på plass rett ved siden av Sandvika kollektivholdeplass, og har erfaring helt fra 1995. Innenfor regnskap tilbyr de blant annet lønnstjenester, selskapsadministrasjon og digitale løsninger.

 • Stiftet i 1995
 • 32 ansatte
 • Malmskriverveien 18, 1337 Sandvika
/5
/5
/5

Regnskapsbyråene har sett en stor vekst i Norge som følge av den store veksten av bedrifter landet i rundt. I et aktivt område slik som Bærum er det dermed ikke rart at det er ekstra mange byråer, da de liker å være nær sine klienter. Er du en av de mange som leter etter et regnskapsbyrå, så bør du lese videre for rådene i denne artikkelen.

Føre selv eller hyre inn ekstern hjelp?

For det første, når du er grunder er din prioritet mest sannsynlig å få driften til å gå rundt. Dette handler om å kutte kostnader der du kan, og jobbe på spreng for å øke omsetningen. Dermed er det ikke akkurat fristende å betale for noe en kan gjøre selv. Regnskapet er faktisk, etter loven, du kan gjøre på egenhånd.

Allikevel er det ikke dermed sagt at dette nødvendigvis er det beste alternativet. Kun dersom verdien du får igjen av å gjøre regnskapet selv er bedre enn om du lar et regnskapsbyrået ta deg oppgaven, bør du faktisk gjøre det på egenhånd. For de færreste er dette tilfellet, og derfor er det lurt å begynne å se etter regnskapskontor i Bærum umiddelbart.

For skal du hyre inn et eksternt byrå til å ta seg av ditt regnskap, så er det mye research som burde til. Dette er tross alt en person eller en gruppe som skal se gjennom dine finanser, slik at du må stole på både deres integritet og kvalifikasjoner til å gjøre denne jobben på rett måte.

Er regnskapsfører verdt det?

Som nevnt ovenfor handler hvorvidt om det å hyre inn en regnskapsfører er verdt om hvor mye verdi du må gi opp fra eget arbeid, og hvor mye en regnskapsfører koster i henhold til dette. Kort og godt: dersom du bruker for eksempel 5 timer i uka på et regnskap, når du heller kunne tjent 5,000kr, og en regnskapsfører tar seg betalt for eksempel 4,000kr for samme arbeidsmengde, så lønner det seg å velge et regnskapsbyrå.

Dessuten skal du også være obs på at valget av å la profesjonelle gjøre regnskapet ikke bare handler om at du skal kunne gjøre eget arbeid selv, men at regnskapsproffene også har kompetanse til å yte litt ekstra. Enhver regnskapsfører i Bærum kan garantert fortelle deg om en rekke reguleringer som du ennå ikke har støtt på og kanskje hadde gått rett i fella med.

Det å hyre inn en regnskapsfører er for de aller fleste verdt det selv om det ikke skulle være verdt det rent økonomisk også. Hodebryet bak det å sette seg ned med et regnskap er ikke bare enkelt, og frustrasjonen bak dette kan spre seg i alle retninger – slik at det kan være negative innvirkninger på andre arbeidsoppgaver også.

Viktige regler for regnskap

Dermed er det ikke så vanskelig å argumentere for at det å lete etter et regnskapskontor i Bærum er en god ide for deg og din bedrift. Mye av grunnlaget stammer blant annet fra viktige regler som det er fort gjort å glemme. Mange grundere har nok for eksempel lagt frister innen regnskap i glemmeboka for eksempel.

Enten det er årsregnskap, MVA-oppgaver, arbeidsgiveravgift, eller hva nå enn det måtte være, så er det fort gjort å miste orden – spesielt når du tross alt skal drive en bedrift ved siden av. Derfor er det kjekt med en regnskapsfører som konstant følger med på frister, og ikke minst har alt levert og i orden lang tid før.

På denne måten trenger du blant annet ikke å stresse med et årsregnskap midt oppe i en periode der du for eksempel har årets viktigste prosjekt i gang og trenger å jobbe 10 timer om dagen. Det å finne en dyktig regnskapsfører i Bærum kan rett og slett i enkelte situasjoner være helt essensielt for at du skal lykkes med din bedrift.

Slik sparer du på regnskapsfører

Det er derimot ikke dermed sagt at du skal ignorere regnskapet helt, og faktisk kan det virkelig lønne seg å ha en liten finger med i spillet her til enhver tid. Ett av de beste rådene for å spare på regnskapsfører er selvfølgelig å bruke mye tid. Ser du for eksempel etter et regnskapsbyrå i Bærum, så er det fort gjort å se seg blind på store bygg.

De regnskapskontor i Bærum som befinner seg i store bygg er derimot ikke nødvendigvis de rette alternativene for din bedrift. Å velge et moderat byrå kan fort være et minst like godt alternativ for din bedrift.

Uansett er dog det beste tipset du kan ta til deg å sortere og organisere de bilagene som du vil at regnskapsfører skal gå gjennom. Det betyr at regnskapsfører ikke tar seg timebetalt for sorteringen, da det allerede er gjort, slik at du potensielt sparer mange tusen dersom du hadde mange bilag.

Dette, og mange andre mindre jobber som hjelper med å senke prisen på regnskapsfører, er jobber som kan utføres av deg selv, uten at du trenger noen videre ekspertise. Søker du regnskapsfører i Bærum kommer du til å ha mange konkurrenter som kjemper på pris, men det er allikevel godt å forberede seg på å kunne forhandle med disse aktørene også. Alternativt kan du også bevege deg til alternativer i Oslo, der utvalget er enda større.

Oppsummering

Det å finne et regnskapsbyrå i Bærum trenger ikke å være så vanskelig dersom en benytter seg av de riktige kanalene. Først og fremst må du velge om du skal føre selv eller hente inn hjelp.

Sistnevnte lønner seg, selv om det også kan være lurt å gjøre deler av regnskapet selv. For eksempel kan du sortere og organisere bilagene selv. Uansett, lukke til med å finne din regnskapsfører!

Fyll ut skjemaet på vår side og bli kontaktet av 3 forskjellige regnskapsfører nær deg. Disse kan du enkelt vurdere og sammenligne om oppfyller dine krav, og velge det beste. Naturligvis helt uforpliktende.